bambi

Mitt nya snygga armband
Jag är medlem i Ung Cancer och har varit det ända sen dom startade för nåt år sen. Ung Cancer är en organisation för unga cancerdrabbade där man kan hitta stöd hos andra som har gått igenom en liknande situation som en själv. Jag har också anmält mig som stödjande kompis, så om någon känner att dom behöver prata om sin cancer (eller annat) så kan dom maila eller ringa mig.
 
Jag får också väldigt ofta mail från andra cancerdrabbade som har hittat min blogg (då främst dom som också har drabbats av sköldkörtelcancer) och jag har förvånats i att man kan hitta så mycket stöd hos någon annan bara man vet att dom har gått igenom samma sak (eller något liknande).
 
Men om ni vill stödja Ung Cancer så kan ni antingen bli stödmedlemmar eller besöka deras webshop, där bland annat detta snygga armband finns att köpa för endast en hundring (inklusive frakt!!)
 
 
 
#1 - Anonym

Åh blir rörd. Min pappa, mormor, farmor har haft cancer.. Pappa dog inte på cancer men mord när han var hemkommen från sjukhuset. Farmor vann och lever än idag. Så cancer osv rör mig mycket.

#2 - Martina

Min make forskar om cancer i endokrina organ (som t.ex den sort du drabbades av) och han pratade i somras om att han skulle köpa in en fuck cancer-t-shirt till alla i hans forskargrupp, 8 eller 10 stycken kommer inte ihåg på rak arm.

Nu påminde du mig så jag kan höra med honom om han gjort det än.