bambi

Nu är mina fötter redo för hösten!
 
Jag fick hem ett paket Baby Foot för att testa och recensera. Baby Foot är en japansk mirkelkur som ska ge en mjuka och lena fötter, lika lena som en bebis fötter. Baby Foot är två "påsar" som man får stoppa fötterna i och sitta med i två timmar. Påsarna innehåller fruktsyra, som är mycket mild och skonsam men som ska ha en fuktgivande och peelande effekt.
 
 
Efter ungefär en vecka så börjar fötterna "fjälla" och huden ramlar bort och man ska få lena bebisfötter!

Och det funkar verkligen kan jag lova! Sen om man vill fortsätta och hålla fötterna lena efter kuren så har Baby Foot nu kommer med en nyhet - en fotvårdskräm!

Krämen innehåller en massa massa Aloe Vera som mjukgör fötterna. Man ska smörja in fötterna på natten med denna kräm så vaknar man upp med silkeslena fötter! Krämen finns hos Lyko som just nu har extrapris på den (149 kr istället för 179 kr).
#1 - LILITH - boktokig mamma med Borderline

Jag är helt såld på Alessandro PEDIX FEET. Den enda krämen som funkat på mig, och den kostar bara 69 kr.

#2 - Karoliina - med K och två i

Åh babyfoot! Vill också göra en igen...
Finns billigare i Ullared för den som ska dit, tror den kostade 160 kr...

#3 - Ullis

Jag har också testat babyfoot, tyvärr fungerade det inte alls :(

Svar: Va? Det har jag aldrig hört förut!! Trodde verkligen att den fungerade på ALLA!
bambi

#4 - Millan - Tvåbarnsmamman med bloggen

Ooh vad läskigt det ser ut :p men jag vill prova, har läst om den på flera bloggar nu, det är så mysigt med lena fötter :)

#5 - Diana

Du testade baby foot här i bloggen för ett bra tag sedan... Och efter det köpte jag det till sambon som har fötter som behöver mjukas upp. Funkade så där men ska nog testa nån gång på mig själv också. Det får bli lite höst spa fix :)

#6 - Maria

Kanske jag borde testa har länge velat ha någonting bra till torra fötter

#7 - Anonym

Efter det intressanta inslaget i veckans plus om "smygreklam" i bloggar är det inte konstigt om man undrar om du fick betalt/något annat för att skriva det här inlägget??

Svar: Det är väl rätt så tydligt att jag fick både Baby Foot och fotkrämen???
bambi

#8 - Sara

Funkade inte för mig heller :( Tror att jag kanske redan hade "för" välvårdade fötter. Ska testa Footner nästa gång annars ger jag upp. ;)

#9 - Martina

Kände inte riktigt heller att Baby Foot fungerade för mig. Jo, på de ställen där foten redan var "len" så blev den ännu lenare men på "hårdare" ställen fungerade det inte alls.

Man får helt enkelt inte ha läderfötter om man vill att det ska fungera tror jag. Alternativt köra ett par kurer efter varandra under en period :-)