bambi

Nytt från me&i
 
Igår hämtade jag ut ett paket och jag hade ingen aning om vad som fanns i, men där i låg två nyheter från me&i's höstkollektion! 
 
Igelkott-tunikan är jättefin och påminner mig om en gammal tröja som barnen har haft i samma mönster (nostalgi!). Denna heter Spikey everwhere tunic och kostar 250-270 kr. 
 
Den gröna tröja med brandbilar kommer definitivt bli en favorit hos Zack som just nu älskar brandbilar och polisbilar. Den heter Firetrucks och kostar 210-230 kr.
 
Har ni hunnit kika nåt på den nya kollektionen? Vad tycker ni om den?
 
P.S. Jag tror att Leah saknar sin napp på bilden... för jag tar gärna ut nappen ur munnen när jag fotar henne och då kan hon få lite abstinens...
#1 - Ulle

Snyft...tycker det är lite vemodigt att barnen växer och således inte får ett lika glatt klädval i affärerna. :( Njut av barnkläderna så länge ni kan!! :D

Härliga plagg ni fick! =)

#2 - Karoliina -med K och två i

Jag har kikat på den och tyckte den var bättre än på länge! Kommer bli fattig om jag ska köpa allt jag vill :P

#3 - Anna på Grönkulla

Jag tycker den var hur fin som helst! Bästa på länge! Skulle kunna beställa hur mycket som helst och barnen har också pekat och sagt att den där och den där och den där vill jag ha... Kan bli dyrt...

#4 - Marie S

Åhh jag älskar den nya kollektionen, fast överlag så älskar jag deras kläder!! :D

#5 - En pojkmammas vardag - Livet på torpet

Vilka fina tröjor! Den med brandbilar vet jag en viss liten kille här hemma som skulle gilla ;)

#6 - Mamalivingit

Ja Molo har så himla mycket fina kläder :)

Har kollat in me&i många gånger min inte köpt något då jag inte fastnat så mycket för något, men denna kollektion var grym. Kommer bli en dyr höst ;)

#7 - Rita

Jag älskar den här kollektionen och har hittat mycket som jag vill ha! Hittills har jag dock "bara" beställt två plagg på var åt barnen, varav de två äldsta fick välja själva vad de ville ha, och ett plagg åt mig. Men det var bara början det... :) Kommer beställa ett par gånger till under hösten och då främst till mig själv. Deras vuxenkollektionen var superfin i år!

#8 - Beatrice, mamma till skrutten Robin- Tävlingar igång!

Jag var på me&i party igår och det fanns ju massor av härligheter! Hade lätt kunnat köpa hur mycket som helst :D

#9 - Johanna

åh jag har kikat på den och tycker verkligen den är helt underbar.
Otäckt med skottlossningen vid er. Fy tusan. Sånt vill man verkligen slippa.
Lite frågor om din blogg. Jag har följt dig sedan ett tag och gillar verkligen din blogg. så.. lite frågor... Vem gör din bloggdesign? Får du "sponsorer" via bloggpartner eller vilka samarbetar du med? Och hur kom du i kontakt med dem?
kram kram

Svar: Det är Lady Dahmer som gör min bloggdesign. Nej, oftast är det företagen själva som kontaktar mig eller deras PR-byrå. Jag har en hel del tips om hur man skaffar sponsorer under kategorin "bloggtips" här ovanför. Lycka till! KRAM
bambi

#10 - Elfina ♥

sponsrade kläder? lyxigt

Svar: Ja, det är lite lyxigt faktiskt :)
bambi