bambi

Syskonkärlek
Jag älskar att se barnen samspela med varandra. Det bästa jag vet är när dom pratar med varandra på sitt egna lilla språk. Jag som inte växte upp med några syskon kan nu se hur mycket jag har missat!
 
Även om dom bråkar en hel del (vill alltid ha samma sak som den andra har och dom vet precis vilka knappar dom ska trycka på för att få den andra att bli vansinnig) så känner man ändå kärleken som dom har till varandra.  Hur dom härmar varann och alltid vill vara nära varandra...
 
 
Men det är stor skillnad nu när Leah kan prata mycket mer! Dom kan verkligen leka med varandra då och har mycket mer utbyte av varann. 
 
#1 - FIA FIT!

Underbart! Och de är så himla lika! Min lilla kille ligger här i skrivandets stund och säger "jag längtar så mycket efter Leo att jag tror jag döööör". För Leo är hos mormor och morfar. Sött! Jag tror dock att Leo tycker det är lite skönt att få semester från sin mega-energiska lillebror ibland!

Svar: Men va gulligt att dom saknar varandra :)
bambi

#2 - Änglamamma-jordebarnsmor

Vid en snabb blick trodde jag för en sekund att det var ett tvillingpar nästans :-)
Fina syskonen....

Svar: Tack :) Hoppas att du får en fin lördag! :)
bambi

#3 - tindra

Så fina :)
Du ska hur Matteus & Filip bråkar om saker men i slutändan så kramar dem alltid om varann & gosar så fint :)

#4 - Anonym

De ser verkligen ut som tvillingar :) Så sött!

#5 - En pojkmammas vardag - Livet på torpet

Här hemma råder också syskonkärlek! Helt underbart! Älskar att sitta och lyssna på när Edvin lär Tore hur man leker som ;)

Ha en fin fredag!
Kram

Svar: Ja, så underbart! Ha en fin fredag du med! :)
bambi

#6 - Esters hörna - Husbestyr, foton, recept, second hand, DIY och hypotyreos

Så söta! Jag trodde också att det var tvillingar vid första anblicken. Fina barn!

Svar: Tack :)
bambi

#7 - Nenna

Vilken härlig bild! Sån där som man blir alldeles varm om hjärtat för. =) Citatbilden var också störtskön. Syskonkärlek i ett nötskal.

#8 - En kvinnas vardag

Fint skrivet! Jag har en syster som jag står nära, vi lekte också bra som barn, bråkade ibland men det hör ju till. Däremot tålde vi inte varandra i tonåren, men när hon flyttade hemifrån blev vi bästa vänner igen :) Jag vet inte vad jag skulle göra utan henne!

#9 - Tess

Härligt :-) Jag höll på att bli tokig på mitt syskon när jag var liten. Men idag som vuxna är det riktigt bra!

Svar: Skönt att höra! Jag hoppas verkligen att Zack och Leah kommer att vara vänner när dom är vuxna också :) Ha en fin lördag :)
bambi