bambi

Tävling: Vinn lyxig åkpåse från 7 A.M. Enfant!
Vi kickar igång veckan med en super tävling i samarbete med 7 A.M. Enfant som precis har släppt sina höst och vinternyheter! 
 
 
En av nyheterna är Baby Shield som är den ultimata året-runt-åkpåsen med dubbla överdrag; ett tunt light-weight överdrag för milda temperaturer och ett tjockt lightweight överdrag för lägre temperaturer. Med Baby Shield är barnet varmt och tryggt oavsett årstid och väder. Åkpåsen har en härlig lätt och mjuk känsla. Båda överdragen går att ta av helt (som le sac Igloo) och användas separat som t ex filt i bilstolen eller vagnen. Finns i två storlekar: medium och large.
 
 
En annan nyhet är Papoose en light-weight åkpåse som passar från vår till höst med underbar mjuk känsla med innovativ sportig design. Papoose kan omvandlas till omslutande sittskydd som fästs på baksidan av vagnen eller bilstolen.
 
 
Nu har ni chansen att vinna en le sac Igloo som är en av 7 A.M. Enfants klassiska åkpåsar som ser ut som en designad vinterjacka med mysig pälskrage. Tillverkad i högsta kvalitet av polyester fyllning och är vatten och vindtät. Bomullsfodrad med extra fleecefilt på ovansidan som går att ta bort vid vår/höst samt tvättning. Åkpåsens framsida frigörs enkelt med hjälp av dragkedjor. Du kan välja att använda åkpåsens bakre del separat som skönt sittunderlag i barnvagnen eller åkpåsens övre del som filt i bilbarnstolen. Du kan även öppna åkpåsen nertill och låta barnets skor sticka ut, vilket är praktiskt vid slaskväder. Vinnaren får välja mellan en le sac Igloo Kiwi medium (6-18 mån) eller en le sac Igloo Grey larg (> 3 år). Värde upp till 1600 kr.
 
 
För att vara med och tävla: Gå in och gilla 7 A.M. Enfant på Facebook och lämna sedan en kommentar till detta inlägg där du motiverar varför just du ska vinna! Tävlingen pågår till nästa måndag (3 sept).
#1 - Marlene

Jag och maken satt och pratade om just åkpåsar igår! Vi är i stort behov av en ny då storebror i familjen använde sin flitigt. Vi bor i Norrland och då behövs det verkligen en varm och gosig åkpåse under vintern ;) Har trånat efter en 7 A.M länge, redan när vi fick första barnet men de är ju lite dyrare och ekonomin har som satt stopp. Men om jag håller tummarna riktigt ordentligt och önskar så kanske just jag får vinna denna härliga påse till vår lilla dotter! Gärna en le sac Igloo Grey larg :)

#2 - Johanna Kenas

Ååh, jag går och längtar ihjäl mig efter att få prova en sån här, de verkar såå gosiga och varma! Eftersom jag har en liten kille med kalla fötter så skulle det ju sitta alldeles utomordentligt med den grå i stl L att ha som sovpåse ute i vagnen de kalla dagarna! Håller tummarna det hårdaste jag har! :)

#3 - Fröken M

Gillar på fb - michaela Johannesson

Jag vill såklart vara med !!

Hösten och kalla vinterdagar närmar sig med stormsteg och här laddar vi för massvis av utomhus aktiviteter ! et finns inget härligare än att spendera krispiga vinterdagar utomhus, grilla korv, dricka varm choklad och åka pulka.
Och det är just på långa pulkaturer denna åkpåse skulle användas FLITIGT !!

#4 - Emelie med Hugo&Vilma

Jag vill gärna tävla om en le sac Igloo Grey larg (> 3 år)! Vore toppen för min lilltjej på snart 2 år.

När vi tar långprommisar till hösten/vintern kommer Vilma kunna njuta av värmen med mamman bränner kilon ;-).

Håller tummarna...

MVH,
Emelie

#5 - Beatrice, mamma till skrutten Robin- Tävlingar igång!

Jag är gärna med och tävlar :) Jag har fått veta att min lillasyster är gravid och det här hade ju varit toppen att ge henne! :)
Kanske får vi tillbaka den när det är dax för oss igen :)
Jag gillar såklart på Facebook (Beatrice Tävlar)!

Nu kan jag bara hålla tummarna!

#6 - Sanna

Hej!
Jag skulle jättegärna vinna den här åkpåsen, då inte till mig utan min svägerska. Hon är förstagångs mamma till världens lilla underverk på 4 månader. Dock har lillprinsen förmodligen kolik och kan endast somna i vagnen på promenad. Nu är sommaren slut och kyligare tider väntar, vad är då mer perfekt än en varm och mysig åkpåse som skulle underlätta vardagen avsevärt. Skulle vara så roligt att kunna ge svägerskan denna!
Med vänlig hälsning Sanna

#7 - Tilda

Hej !
Matilda Green har gillat på facebook.
Jag vill vinna den här för det vore perfekt nu när kylan snart kommer till Gällivare, Norrland. När jag och lillkillen (1 år 4 mån) ska ut på hurtiga vagnpromenader så hade det ju inte suttit fel med en sån här gosig åkpåse till honom, vad han skulle mysa ! :)

#8 - Erika

Det här är såå snygga åkpåsar som jag gärna skulle vilja vinna till min son som just nu är 6 månader. Han kommer vara ca 10månader när det är december och har troligtvis inte lärt sig hå ännu. Och eftersom vår dotter som är då 3 år kommer vilja vara ute mycket i snön och då kommer vår son spendera mycket tid sittandes i vagnen. Då behövs det en varm och mysig åkpåse! :)

#9 - Idah

Mammans långa promenader blir en mysstund för oss bägge två då det slipper ylas över en stackars liten tass som blivit kall och blå. Så en påse fluffig och go, hade gärna blivit Max lilla vinterbo.

Vi är självklart jättegärna med och tävlar om en åkpåse Igloo kiwi medium, har gillat på fejjan:-)
// Idah och Max 3 mån

#10 - Om Hondjuret

Min extramamma som har en dotter på 1½ och väntar nummer 2 om några månader hade varit i stort behov av en sådan då båda barnen fortfarande kommer åka vagn och det snart är vinter!
Hade blivit så lycklig om jag kunde ge henne denna i "Grattis till en ny lillasyster/lillebror" present!
Görna en le sac Igloo Grey large då storasyster säkert kommer behöva en större åkpåse :)

#11 - Kicki Kronborg

Det skulle vara härligt att kunna packa inmitt kommande barnbarn i en sådan här mysig åkpåse :-)

#12 - Anonym

Åhh vilken kanonbra tävling!
En Igloo Kiwi medium (6-18 mån) hade blivit perfekt till min lilla Vincent som inte direkt har den modernaste och skönaste vagnen och då hade denna varit superskön för honom att åka i :-)

#13 - Maria

Åhh vilken kanonbra tävling! En Igloo Kiwi medium (6-18 mån) hade blivit perfekt till min lilla Vincent som inte direkt har den modernaste och skönaste vagnen och då hade denna varit superskön för honom att åka i :-)

#14 - Martina Wilde

Åååh äntligen kan jag vara med och tävla om lite saker ;) Är gravid nu och det lilla pyret förväntas komma i februari, så jag skulle gärna vilja vara med och tävla. Verkar som att medium är lite för stor i början o till nästa höst kanske det blir bättre med en Igloo grey large, så den vill jag gärna vara med att tävla om :)
Kram Martina

#15 - Emilie och Myles

Gillar på fb! Skulle vara fantastiskt roligt att få vinna superfina Le Sac Igloo Kiwi då Myles sover som bäst i vagnen utomhus på dagtid och det skulle vara underbart att kunna gå på härliga långpromenader i vinter utan att oroa sig för att han ska frysa!
Jag ställer sällan upp i tävlingar online för jag vinner aldrig men chansen att vinna denna härliga åkpåse ville jag inte missa!

#16 - joi

Jag gillar på face-johanna andersson.
Jag skulle jättegärna vilja vinna den mindre åkpåsen till vår än så länge 1 månaders bebis.. Sedan han föddes har han frusit. Vi får packa in honom i filtar och klä honom varmt trots att det är varmt ute.. annars darrar underläppen haha.. Så denna skulle vara ultimat för en frusen kille alla vinterdagar vi är ute och leker med storasyster

#17 - Sandra

Vilken underbar tävling, en åkpåse skulle vi verkligen behöva, vagnen delas av M 2år och J 5månader, skulle verkligen vara toppen med en fin åkpåse som funkar till båda. J åker mycket sele och har då inte så mycket kläder på sig så att byta plats på barnen i vinterkylan blir ju totalt omöjligt utan en gosig åkpåse i vagnen.
Har kikat lite på 7AMs åkpåsar men det finns (tyvärr) inte på kartan att vi skulle ha råd med en sådan då vi måste prioritera en bilstol till lilla J.

#18 - Natali BLOGGAR om livet ♥♥♥

Ååååh, vilken bra tävling. Jag väntar barn #4 och detta var inte planerat. Har inte sparat någonting från de andra barnen och då vi väntar bebis i December vore en Igloo Kiwi medium perfekt för min lilla pojke som kommer till jul.

#19 - Ingrid - Mamma till Zelda

Jag är såklart jättegärna med!

Gillar på FB (Ingrid Polly)

Under dagens soliga promenad kändes det verkligen i vinden att hösten är på gång! Eftersom ingen av oss har körkort så blir det många promenader med lillan i vagnen. Jag kan tänka mej att det blir många utflykter med lillan som ÄLSKAR att vara ute, och då vore det perfekt med en varm och go åkpåse så att jag kan vara säker på att hon inte fryser :)

Kram, Ingrid

#20 - Johnny

Börjar fundera på om jag är den enda mannen som läser din blogg, då det i princip bara är kvinnor som kommenterar ;) Men du har grymma recept och jag älskar att laga mat :)

Brukar inte delta i tävlingar men den här kände jag att jag måste försöka vinna! Sambon har tjatat om en åkpåse till dottern sen i våras och det är klart att vi måste skaffa en som håller henne varm i vinter. Dom här var ju grymma! Om jag vinner vill jag gärna ha en grå :)

Har gillat på facebook - Johnny G

Svar: Nej då, jag får kommentarer från manliga läsare då och då :)
bambi

#21 - EN MÖLNBOBOS LIV - TRE BLIR FYRA

Jag är gärna med och tävlar. Väntar andra barnet i februari och då blir det perfekt med en åkpåse till hösten.

Gillar på FB, Anna Karlsson

http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2012/08/27/akpase-39/

#22 - Frida

Hade väldigt gärna velat vinna en sån otroligt fin åkpåse. Anledningen till att jag vill vinna är att vi inte har någon åkpåse (än) och det skulle vara galet gött om man kunde få en sån här fining utan att det sved det minsta i plånboken :)

#23 - Monica

Klart jag vill vinna en till min son, mitt tredje barn som blev en hoppsan men hoppsan vi hade sålt och gett bort nästan allt så nu börjar vi om på ny kula och vill inte att han ska frysa och att han ska ha det bästa i sin start i livet när vi ska hinna med i syskonens fart! Gillar på Facebook!

#24 - Faria Tutuncu

Oj oj! Vem skulle inte vilja vinna den mångsidiga åkpåsen!? Jag bor i Skåne och här är det verkligen skillnad på temperatur från dag till dag! Därför skulle det verkligen passa med en åkpåse från 7 A.M då den går att anpassa efter väder! Jag skulle ha köpt den redan förra vintern till min lilla son men som många andra småbarnsföräldrar tillåter inte ekonomin alltid det man skulle vilja ha! Både föräldrar och son skulle bli överlyckliga om vi vann denna åkpåse!

#25 - Erica

I Norrbotten behövs en åkpåse 10 av 12 månader ;-)
Jag har dessutom fått en liten frusen pojke som måste följa ut i alla väder och promenera fram och tillbaka till skolan varje dag för att hämta och lämna storebror.

#26 - Therese

Therese Erisson har gillat på facebook och håller både tummar och tår för att vår lillaskrutta ska vinna denna härligt varma och goa åkpåse! Vi har en tjej som älskar att vara ute, är det gnälligt inne så är det bara att gå ut och hon njuter i fulla drag. Tyvärr står vintern för dörren och för att kunna vara ute med vagnen lika mycket i kylan som vi har varit nu i sommar så skulle verkligen denna åkpåse vara perfekta för oss! I vagnen, i bilen, i sparklådan, i pulkan, den skulle helt klart förgylla vår vinter!

#27 - Mona


Hösten närmar sig, och med den kylan anländer
Vagnen vår är inte rustad för rusk,  även om vi den dagligen använder
Vi vill upptäcka granna höstlöv och magiska vindar 
I mammahjärtat det känns skönt när man sitt barn varmt inlindar
Vad vore då  bättre än ett värmebo, 
När knyttet i vagnen ska få ro 
För höstpromenaderna vill vi inte vars utan
Nej, vi vill inte sitta framför tv-rutan
Så denna åkpåse är precis vad vi behöver!
Jag hoppas att vi har tur, även om sommargräset inte bjöd på någon fyrklöver..

#28 - Kristina K

Gillar på FB!

Trodde inte det skulle bli några fler barn, så jag gav det mesta av bebisprylarna till kvinnojouren. Men tji fick jag, en liten beräknas komma framåt vintern och det är vi SÅ glada över. Men oj vad det tryter i kassan när man ska inhandla allt igen...
Här uppe i kalla norrbotten är en bra åkpåse av högsta vikt, nu håller hela familjen Karlsson tummarna, stora som små!

#29 - Jenny Lindqvist

Hej!
Har gillat på facebook och är jättegärna med och tävlar om en åkpåse från 7 A.M. Jag behöver en riktigt varm åkpåse till vintern då vi är ute mycket och lillebror inte kommer orka hålla samma tempo som storebror och därmed tillbringa en hel del tid i vagnen. Dessutom vore det skönt att vara säker på att lillebror har det varmt och gött när han sover utomhus. Jag tävlar om den stora påsen (le sac Igloo Grey large (> 3 år) för att även storebror ska kunna hoppa ner i den om han mot förmodan har tid för vila mellan sina äventyr :-). Att åkpåsen utöver det är nästintill onödigt snygg är bara bonus :D

#30 - Elaine

Jag är verkligen i behov av en ny åkpåse till min lilla skrutt Liam. Jag har en 12 åring och en 10 åring och har nu fått börja om med allt från kläder till vagn och allt annat man behöver till en liten bebis. En rejäl varm och härlig åkpåse skulle vara underbart nu då hösten kommer. Vi är ute på långa promenader med vagen och befinner oss ofta i en kall ishall då dottern tränar konståkning. Jag vill slippa oroa mig för att han ska frysa då.
Jag, Elaine Patterson har gillat er på FB med :)

#31 - Nathalié Teodorson

åh klart jag är med! efter 6 års stark barnlängtan och många tårar, så ska vi äntligen bli föräldrar :). fick ett mf tidigare i år, men direkt efter blev jag gravid igen och nu har allting gått som det ska! så nu får vi en liten i början på nästa år :):)

denna åkpåse ser ut som en ren dröm och det är verkligen något som jag vill att min lilla älskling ska mysa ner sig i.

jag håller tummarna för le sac Igloo Kiwi medium (6-18 mån).

en ren drömvinst!

Kram Nathalié
[email protected]

#32 - Annica

Gillar på fb Annica Nilsson.. Jag vill vinna för min pojkväns syster ska få barn nästa år och jag skulle vilja ge den är till dem som present nu till julen för att visa att jag bryr mig även om vi inte har en sådan bra kontakt.

#33 - Ulla Thelin

Mormor med 2 fina barnbarn, påsen skulle verkligen komma till nytta.

#34 - Tomas

När man bor här uppe i norrbotten där det är mer eller mindre kallt större delen av året så behövs det alltid nått att värma mina 3 små barn med då vi prioriterar att ta oss fram av våran egen kraft och gärna lämnar bilen hemma.

#35 - Frida T

Gillat på Fb (Frida Thorsell)
Maken ska nu med sonen vara hemma i ett halvår
de är ofta utomhus och går
I vagnen sonen gillar att åka
men ibland han bråka
För att han fryser lite grann
han en åkpåse behöver så grön och grann
Denna skulle passa bra
så den vill vi gärna ha

#36 - Emilia Lindbom

Gillar med namnet Emilia Lindbom.

skulle vilja vinna för jag suttit & funderat på det där ett tag nu.. Om det redan är jättekallt ute, hur kommer det inte vara i vinter? Första barnet & jag har inte någon riktig aning om vad man ska välja, men denna såg ju sjukt gosig, varm & skön ut så skulle spara mig själv massa bekymmer om jag vann denna! :D

#37 - Lina & Ellie

Min lilla Ellie skulle förmodligen bli toppen glad på mig om hon fick åka i en alldeles egen 7 A.M åkpåse. Jag har vart alldeles förvirrad av allt som finns på marknaden och inte kunnat bestämma mig än. (Trots att hon snart är 9 månader.) Skulle vi vinna blir det inte bara dubbel glädje , utan trippel glädje då pappa Seb slipper höra om flera åkpåsar. Delad glädje är trippel glädje!! =)

#38 - Caroline Andersson - Mamma till Elias

Gillar på facebook - Caroline Andersson

Vi vill vinna då vi skulle få en vinter åkpåse förra året efter mina kusiner, men när vi fick den visade det sig att nästan alla sömmar (även dom som höll ihop påsen) hade spruckit, knäppningen funkade inte alls bra så det är stora glipor i den så den håller inte värmen, i stället fick vi använda en tjock overall och massvis med filtar, det funkade bra när inte sonen var så rörlig och fortfarande hade liggvagn men jag tror inte det kommer funka en vinter till då han sliter av sig filten det första han gör om man tar på honom en idag. Så vi vill helt enkelt vinna så vi kan vara säkra på att lill grabben slipper frysa i vinter! :)

#39 - Anna - Med Alvora i famnen, en framtid av spänning

Gillar på FB- Anna Vikström

Åh, detta skulle vara perfekt för oss nu när vintern närmar sig. Känns verkligen att hösten snart är här. En le sac Igloo Kiwi medium (6-18 mån) skulle vara perfekt till Alvora på snart 10 månader.

Då kan jag känna mig trygg att min tjej åker både varmt och snyggt i vinter!

#40 - liselotte

Är gärna med och tävlar om denna härliga åkpåse, har gillat på facebook, liselotte andersson
Skulle vara fantastiskt roligt att vinna en så fin åkpåse, skulle ge den till min dotter och hennes son. Hon är ofta ute och går långa promenader, håller på att gå ner i vikt, och sen sover barnbarnet alltid ute på dagis, året runt. Hade passat utmärkt med en ny riktigt fin, varm och go åkpåse. Hoppas, hoppas!

#41 - Sara

Jag är gärna med och tävlar. Har precis flyttat från "Storstan" till en mindre stad inåt landet. På vintern kan det ofta skilja 10 grader i kyla så det blir betydligt kallare här. En varm och gosig åkpåse skulle vara perfekt på barnvagnspromenaden till förskolan.

Gillar 7 A.M. Enfant på fb!

#42 - SoffiZ- Oliwer och Towas mamma :)

Jag är med och tävlar. Gillar på fb (Sofia Eriksson)
Jag har varit mammaledig i över ett år och nu börjar jag plugga. Ekonomin är minimal just nu och vi har ingen åkpåse ännu. Snart är vintern här :/
*Håller alla tummar*

#43 - Alexandra

Jag skulle bli överlycklig om jag kunde lägga min lilla nyföding (född 120808) Viggo i någon av dessa fina och varma åkpåsar i höst och vinter och vara säker på att han har det varmt, ombonat och mysigt. Jag fullkomligt älskar åkpåsar och har suktat efter en 7 am länge nu. Hoppas!

#44 - Emma & Wilma

Detta vore en kanonbra present till min bästa kompis som nu i höst ska vi en liten bebis! Då gäller det att den lille får mysa i en varm och skön åkpåse! Den måste ju få ligga lika skönt som inne i magen :)

kramar

#45 - Pia

Liten ska ju inte frysa,
värme vill jag efterlysa.
Blir denna vinter kall måntro,
ja då behövs en le sac Igloo!

#46 - Marie S

Vi väntar vårt 3:e barn och väldigt mycket till detta barn kommer bli begagnat - ett medvetet val vi har gjort, dock hade det känts otroligt lyxigt med en ny och riktigt snygg åkpåse till bebben (o mig givetvis ;D)
Har gillat på FB Marie Ström

#47 - KisseGirl väntar smått igen

Jag såg att fler skrivit det men det är samma här, väntar tredje barnet och har det mesta. Med första barnet vill man ha så mycket, till andra barnet har man typ allt men köper lite till... till tredje barnet har jag ändå rensat rätt rejält för att det ska finnas plats för lite nytt... men inser att jag ändå har allt och behöver inget mer :)

"Vill Ha" begäret sätter in men vi har två(!!) åkpåsar (tätt mellan barnet så de använde de samtidigt) så jag låter någon annan få chansen att vinna (fast jag vill ha den ;))

#48 - Hanna Carlsson

Jag vill såklart vara med i denna fina tävling. Har precis gillat på FB!

Med två små killar som åker vagn men bara en åkpåse än så länge så vore det guld värt att vinna en åkpåse lagom till hösten! Eftersom vi gärna är ute både hemma och i fjällen så skulle den bli väl använd!

Trevlig helg!

#49 - Lola

Men åh, vilket gosigt och braigt! Jag vill gärna erövra hem ett dylikt åt min lille skatt när vintern (säkert jättesnart) brakar loss runt vårat nya boende uppe i fjällen. Det är den frusna fd 08:an i mig som för talan :)

Har gillat på fejjan - Charlotte Allmo

#50 - care69

Jag är gärna med!
Hoppas vinna en varm lyxig åkpåse till efterlängtad sladdis.
FB: C Care Regn
har länkat.
http://care69.blogspot.se/2012/09/3-sept-vinn-en-akpase.html

#51 - Anonym

Vår lilla Vera föddes i maj och denna vintern blir hennes första. Vi funderar just nu hur vi ska klä henne i vinter och det känns som en djungel! Jag tror att åkpåsen från 7 AM hade varit alleles perfekt i Veras vagn i vinter. Åkpåsen känns lyxig och varm och är riktigt snygg. Nu håller jag alla tummar och tår!

#52 - Åsa

Åh jösses vad fina. Blir lite kär.

Skulle bli perfekt till LillSmurfen på dagisskjutsningarna i vagnen nu i vinter.
Vi har haft ett kämpigt år med separation från en elak make och bildat ny egen liten familj, jag och småsmurfarna. Att få lite lyx, även om det som vanligt blir till barnen, vore en underbar guldkant i vår vardag.

#53 - Aniika

Vi har en lång, mörk, kall höst och vinter framför oss, upp- och nerför backarna till förskolan. Den kalla årstiden skulle definitivt bli lite varmare med en sån här åkpåse att värma upp små kalla fötter i!

#54 - Therese

I maj kom vårt andra underverk till världen efter mycket hårt kämpande. Vi fick 4 missfall som ledde till operationer och utredningar innan vår skatt kom till oss. Under tiden detta pågick mådde jag ganska kasst psykiskt och gick upp lite för mycket i vikt. Sommarens mål var långpromenad varje morgon med den lilla i vagnen för att försöka vinna tillbaka min kropp efter 5 graviditeten varav en fullgången. Problemet är bara att den 1 juli råkade vi ut för en trafikolycka då vi körde på en ab simmarens planerade resor. Tack och lov klarade sig barnen helt utan skador tack vare bra barnstolar. Jag däremot bröt armen rejält, slog ut en rand och fick problem med nacken. Därav fick promenaderna ställas in och försöket till en sundare kropp skjutas fram. 23 sept går min sjukskrivning ut och jag förväntas och hoppas kunna ta hand om min juvel igen (just nu måste jag få hjälp). Så jag skulle så gärna vilja vunna denna härliga påse att stoppa skatten i när vi ska gå på våra långa raska promenader...

Tack för en toppen blogg!!!

Med vänlig hälsning, Therese

#55 - Sofie L

Vilken nybliven mamma behöver inte en sàdan här underbar àkpàse nu när den kalla svenska vintern snart är här igen. Just nu har vi en àkpàse som vi inte àr nöjda med. Märker att min lille son inte är bekväm i den och den värmer inte tillräckligt. Vi har pratat om att skaffa en ny àkpàse och när jag sàg denna tävling ville jag genast ta del i striden :) Denna àkpàse skulle passa perfekt dà vi älskar vinterpromenader. Den skulle användas flitigt kan jag lova. Kram

#56 - Louise

Jag är gärna med och tävlar, gillat deras sida ( Louise Berglund Åström på fb )

Jag har sådan enorm längtan efter bebis, och är dessutom sjukt barnkär! Så nu är de äntligen min tur!
Jag väntar min första som beräknas komma i januari, denna skulle vara perfekt för bebis på promenaderna vi kommer ta varje dag!

#57 - Helene Wiklund

Jag är jätte gärna med och tävlar!
Gillar de på fb, Helene Wiklund

Jag skulle tycka att det vore toppen att vinna en åkpåse då den skulle passa perfekt till vintern när vi skall åka upp till idre för att mysa med sonens farmor! Sen är vi ju såklart ute varje dag hemma i kylan också då vi har hund vi måste ut och gå med, så vore skönt att ha en åkpåse då och slippa överklä sonen! :)

Kram Helene

#58 - Lindah

åhh vilken underbar tävling. då vi aldrig haft en åkpåse till dottern. som nu snart blir 2 år så är det klart man blir lite småsugen, många lager kläder, täcken och filtar i all ära men en gosig åkpåse låter ju sååå praktiskt!!! önskar vinna den grå i större modell :)

gillar självklart på fb (linda hallstensson)

#59 - Aggie

Hej!

Gillat på FB :-)

En åkpåse att ha i vagnen skulle va precis vad vi behöver de där kaos dagarna. När vi ska lämna storebror på förskolan och har super bråttom. Ner med lillasyster i bara fleece jacka och ner i en gosig åkpåse och skippa overallen. Det sparar man ju flera minuter och humör på :-) eller de dagar vi måste uuuuuttttt nu för kidsen klättrar på vägarna! Då skulle den gråa Igloo i strl L var helt perfekt!

#60 - Lena

Att vara barn nummer två är inte lätt,
det är mycket som glöms bort.
När fick jag min första tand? När kunde jag sitta rätt?
När lärde jag mig att hålla torrt?

Jag får ärva brorsans tråkiga tröjor
och leksaker, samma där.
En får vara glad att det inte är hans blöjor,
Jag sätter ner min fot här.

Nu önskar jag mig något som bara är mitt,
en påse som är snygg, praktisk och frän.
Och kunde jag önska mig helt fritt
så var den påsen från 7 a.m.