bambi

Torsdag
God morgon torsdag! Är hösten här nu? Dom senaste dagarna har vi vaknat upp till 15-17 grader. Fick precis höra på nyheterna att Stockholm hade 8 dagar med temperatur över 25 grader denna sommar, jämfört med förra sommaren då vi hade 26 dagar!!
 
Igår mådde jag INTE bra. Hade upprop med mina 2:or men stod och svettades bara och kände mig alltmänt illa mådde. Men idag mår jag betydligt bättre! Ska ha en kortare lektion sen blir det att kopiera material och planera en massa idag. 
 
 
Kalendern börjar fyllas vilket känns jätteroligt! Middag och fika med vänner, events och snart börjar Zack i simskola. Jag ser verkligen fram emot allt! Jag har börjat tacka nej till mycket så att jag inte ska behöva stressa. För att när jag stressar till olika saker så njuter jag ändå inte av det och det blir ändå inte roligt! Bättre då att välja ut det som jag verkligen vill göra, då mår jag bättre!  :)
 
Jag kan avslöja att på måndag kommer en superbra tävling här på bloggen!! Hoppas att ni alla får en fin torsdag idag! 
#1 - Om Hondjuret

Ha en riktigt fin torsdag även Du Bambi!

#2 - Livets vägar

Kan det ha varit stressen inför skolstarten som gjorde att du inte mådde bra? Min son börjar nu på lördag. Dom har upprop på en lördag när man vill ha kul...
Ha en fin dag!

Svar: Ja, kanske stress... men jag har också varit halv-förkyld hela veckan. Tror att det är alla baciller som kommer från dagis nu...
bambi

#3 - Cissi - mamma till Emma och smurfen i magen

hoppas du får en bra torsdag!

#4 - La Candida

För oss här nere i söder är stockholm typ norrland (eller faktum är ju att allt är norr förr oss haha) och det verkar vara rätt stor skillnad i temperatur också för det känns ofta som att vårt väder här nere är det motsatta mot övriga landets (typ värmebölja nu alltså)

Svar: Haha, va konstigt! Här har det kommit en massa ordentliga regnskurar under dagen!
bambi