bambi

Vinn ditt egendesignade iPhone 4 skal!
 
Dags för en ny rolig tävling! Denna gång är tävlingen sponsrad av CaseApp där man kan designa sitt eget iPhone skal! Ni har säkert sett andra bloggare och deras snygga egendesignade iPhone skal och nu har även ni chansen att vinna en egen som ni kan designa precis som ni själva vill. Det var himla enkelt att själv designa skalet och det damp ner i brevlådan efter bara 2 dagar! 
 
Nu har TRE av er chansen att också vinna er egna iPhone 4 skal. Allt ni behöver göra är att gilla CaseApp på Facebook och lämna en kommentar till detta inlägg att ni har gillat dom! Berätta gärna också hur ni skulle designa ert skal om ni vann!
 
Tävlingen avslutas om en vecka, den 11 augusti!
 

 
Vinnarna av dom fina seten från Weleda är:
 
Malin N
Åh detta skulle jag gärna vilja vinna! Om jag vann så skulle jag faktiskt gett det till mig själv, då vi väntar tillökning i slutet av augusti :-) Vi längtar såoch främst storebror på 4 år <3 Detta setet och bara lyckan att vinna, skulle göra mig sååå glad! Du vet ju själv hur trött & risig man blir i slutet av graviditeten. Detta skulle lätta upp mitt humör, att få vara med om dn vinst förutom de högsta i mitt liv, barnen! <3 Jag håller tummen! Kram på dig! /Malin.
 
Karolina med k för bövele... 
Jag skulle behålla det här fina setet alldeles själv! Vi försöker undvika onödigt skit och kemikalier till lillgrisen, kör med tygblöjor och hela konkarongen :) Ett tillskott i form av fina weledagrejer vore toppen!
 
Jag är gärna med! Vinner jag så blir det min kompis som får detta till sin lilla tjej. Har länkat. http://care69.blogspot.se/2012/07/3-aug-vinn-babyset-fran-weleda.html
#1 - Emmelie- Mamma till Ebba och Hugo

Har gillat. Och självklart skulle mina fina barn få pryda även min iphone!:)

#2 - Reggi

Gillar dem på fb nu och fasters sötis skulle få vara på min iPhone, skulle vara perfekt när jag inte får träffa han så ofta när vi bor en bit från varandra:(

#3 - Lina Eckerström

Är gärna med. Gillar sedan innan på facebook - Lina Eckerström.

Har själv ingen Iphone så hade överraskat killen med ett om jag vann. Hade fått bli med en fin bild på han & dottern tror jag :)

#4 - Malin N

Woho- så roligt att jag vann ett set från weleda! :-)
Hur gör du nu, mailar du?

Trevlig helg! Med vänlig hälsning, Malin :-)

Svar: Jepp, mailar er under dagen! :)
bambi

#5 - Zanne

Har gillat. Och självklart skulle mitt fina barn få pryda min iphone eller kanske makens iphone, eftersom han jobbar borta HELA sommaren!:)

#6 - Zanne

Har gillat. Och självklart skulle mitt fina barn få pryda min iphone eller kanske makens iphone, eftersom han jobbar borta HELA sommaren!:)

#7 - Monia - mamma till Tuvalie

Gillat på fb (Monia Sundgren)

Om jag vann skulle min dotter självklart få pryda skalet. Kanske väljer en "in-the-moment" bild när hon precis kräkar eller liknande ;)

#8 - Maria Lilja

Jag har gillar på FB. Eftersom jag nyss köpt en iPhone så blev jag så glad över den här tävlingen. Om jag vann så skulle jag ha en bild från vårt bröllop för att det gör mig så glad när jag tittar på det, ingen dag förblir dålig när jag kan minnas mitt livs bästa dag!

#9 - Teskedsmamman

Jag har gillat på FB!
Vad jag skulle ha på? Bakgrunden skulle vara nåt virkat mönster och så bilder på familjen och djuren, en och annan pelargon också...
[email protected]

#10 - Izabelle - STAY STRONG!

Har gillat sidan. Jag skulle designa i något mönster så jag blir glad av att se på skalet. Glädje behövs.

#11 - Katja

Jag har självklart gillat på fb och om jag vann så skulle mitt skal ha en bild på min son och min älskade pappa som gick bort när sonen var en månad gammal.Dom träffades endast en gång,men i dag fem år senare så pratar sonen om sin morfar som om dom känner varandra.Vilket värmer mitt mammahjärta.

#12 - isabella

Jag har gillat. Jag skulle ha en bild på en natthimmel med texten "här vänder sig skyn till den som kan tro genom tegel" som är en bit ur Lars Winnerbäcks låt, älskar den meningen :)

#13 - Karin

Har gillat på fb! Och inte helt otippat så vill jag ju ha bild på barnen på skalet ;)

#14 - Liv

I like - nu även på fb. Jag skulle välja att pryda min telefon med bilder som gör mig glad, på barnen så klart och min man och kanske nåt annat fint hemifrån :) håller tummarna!

#15 - Millan - Tvåbarnsmamma i Augusti

jag har gillat på fb :) Det känns som att det finns så många fina färdiga mönstrade skal att köpa, men inget skal blir någonsin så personligt som det blir om man har sina egna barn på, så jag skulle såklart designa ett skal med barnen =) Nummer två väntas ju komma på exakt samma datum som tävligen avslutas, 11 Augusti! =)

#16 - Lifessilverlining

Det där lät gott! Måste testas! Nu när barnen är lite äldre ( mina yngsta är ju 9) kan man äta lite senare igen hihi. Kram Nilla

Svar: Ja, det förstår jag! :)
bambi

#17 - Nadja

Jag har gillat. Jag skulle nog välja en bild på mig och min fina sambo :) eller kanske någon fin semesterbild från Thailand

#18 - Nadja

Jag har gillat. Jag skulle nog välja en bild på mig och min fina sambo :) eller kanske någon fin semesterbild från Thailand

#19 - Matilda

Jag har gillat. Jag skulle nog välja att göra ett collage med flera olika bilder som jag tycker om och blir glad av! :) Kram

#20 - Debbie- Mamma till 2 Prinsar ♥

Själv har jag ingen iphone men min mamma har och hon fyller snart 45 så ett iphoneskal prydd med sina fina barnbarn skulle vara den perfekta presenten från just barnbarnen! :)
Jag gillar på facebook- Debora Persson

#21 - Josephine- Mamma till Elika & Nick

Gillar på FB, om jag har turen att vinna så skulle självklart mina barn få ta pltas på mitt skal! Så jag alltid kan se dom även om jag inte är i närheten :-)

#22 - Marina Stuberg

Jag har gillat på Facebook. Jag skulle designa skalet med min favoritfärg Rosa. Sedan skulle min fyra-årige son Edvin också få vara med och glänsa :)

#23 - Annelie

Jag har gillat och igår på mitt 40 års kalas fick jag min allra första iPhone!!! Tjohoo, jag blev så glad men den är ju jätte trist som helsvart så jag skulle vilja göra den lite "glammig". Silverglitter eller något annat glammigt... har inte hunnit kolla runt än för allt är ju så nytt! Jag har ju redan telefonen full av bilder på barnen så tråkig nog så kommer jag välja en mer stilfull bild där jag får känna mig som en glamourtjej som trots att jag fyllt 40 inte är tant!!!

#24 - jessica

Har gillat på facebook!

Jag skulle designa mitt skal med en massa fina sommarkort från denna sommaren för att hålla den i minnet eftersom den som vanligt gick alldeles för fort!

Kram Jessica

#25 - EN MÖLNBOBOS LIV - MELVINS MAMMA

Jag är gärna med och tävlar. Jag skulle vilja ha ett foto på min familj. Har tyvärr inget riktigt bra kort på sambon och sonen men skulle ta ett och sedan ha det på min telefon.

Har gillat på FB, Anna Karlsson

Har även länkat här

https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2012/08/05/case-app-118/

#26 - Saga

Jag gillar sidan på fb! Verkligen fin blogg förresten! KRAM

#27 - Sofia

har gillat på fb! Skulle vilja vinna detta och pimpa min egna mobil med pepp-talk och en bild på det som betyder mest; min familj!

#28 - Caroline G

Hej jag är mer än gärna med!
Gillar redan på Facebook, Caroline Göransson.
Skulle ha en bild på mina underbara vänner!

#29 - Caroline G

Hej jag är mer än gärna med!
Gillar redan på Facebook, Caroline Göransson.
Skulle ha en bild på mina underbara vänner!

#30 - Dilin

Hejsan! Jag är med!:) Gillat på facebook sen innan.
Om jag vann skulle jag vilja ha en bild på mig och min tvilling syster♥ eller en av mina tecknade bilder som jag tecknat!:).

Har bildlänkat till tävling i menyn på bloggen!:)

Håller tummarna, ha det bra!:)

#31 - Diman Dilir

Hejsan!:)
Jag är självklart med! Min tvillingsyster dilin tipsade mig om tävlingen.
Gillat på fb heter Diman Dilir där.
Om jag vann skulle jag ha någon fin citat med blommig bakgrund på skalet!:) somrigt och fint!:)
Håller tumarna. kram!

#32 - care69

Jag är gärna med!
Vinner jag blir det en nytagen bild på barnen. Fick idag reda på att min äldsta son kommer att studera 35 mil bort från och med i höst. Hur skall JAG klara av det... ;-)
Har länkat.
http://care69.blogspot.se/2012/08/11-aug-vinn-egendesignat-iphone-skal.html

#33 - Annica

Gillar på fb Annica Nilsson.

Jag skulle ha en bild på min dotter och det skulle vara en text med som står Mitt allt!

#34 - Helena Lindgren

Jag är med

Gillar på facebook sedan förut under namnet Helena Lindgren

Jag och min bästa kompis firar 6 år som bästisar denna månad så jag skulle desgina det med en bild på oss och så ska det så best friend for ever and ever.

Kram

#35 - Maja

Jag vill så klart vara med och tävla! Min i phone skulle verkligen behöva ett skal då den åker i backen stup i ett, det är ett under att den fortfarande är hel.
På mitt skal skulle jag ju självklart ha mina barn.
Jag gillar på FB och håller tummarna!

#36 - nicole kestola

åhh, vill verkligen vinna :D

jag är absolut med!
jag har gillat deras fb sida sedan innan, mitt fb namn : nicole kestola

jag skulla nog ta en bild jag fotat själv eller en på mig och min bästa vän <3

#37 - Jessica Y

Jag gillar på fb och skulle nog välja en härlig bild på mina barn på skalet.

#38 - Demitra

Jag har gillat dem! Jag skulle använda ett foto av min fina, gamla analoga kamera till bakskalet, det skulle nog bli riktigt fint.

#39 - Sofie L

Jag är gärna med och gillar pá FB med namn Sofie Lindholm.

Jag skulle designa mitt skal med naturmotiv frán mina resor. Vore perfekt dá jag behöver ett nytt skal till mobilen

Háller tummarna

#40 - Beatrice S

Jag är med och tävlar och har gillat på facebook.

Jag skulle behöva ett nytt skal eftersom min ettåriga systerdotter har tagit mina två andra, hon älskar att leka med mobilskal, hihi. Och skulle jag vinna ett skal så skulle jag nog ha en stor bild på hela min familj på skalet eftersom vi står varandra så himla nära. Och om hon mot förmodan skulle ta det med så är det iallafall en bild på alla hon känner!

#41 - Felicia M

Jag har gillat! Jag skulle nog låta mig och min bror
Pryda skalet och sedan ge det till min mamma, för hon är så fin!

#42 - Karin

Jag är gärna med och tävlar!
Jag har gillat fb sidan och om jag vinner skulle mina älskade busfrön får pryda skalet :) skulle passa perfekt nu eftersom mitt nuvarande skal har spruckigt
Håller tummarna och väntar med spänning!

#43 - Kristina

Jag är gärna med och tävlar!
Gillar på FB: http://www.facebook.com/kristinal123
Jag skulle låta en textrad ut låten jag skrev till min man (och sjöng för honom) på vårt bröllop pryda skalet!

#44 - Heja mamma!

Gillat å håller nu tummarna!

#45 - FridaTörnqvist :)

Jag är med!!! :) har gillat. Jag skulle vilja designa den med en bild på min lillasyster, som är handikappad - för att jag älskar henne så otroligt mycket! hon får mitt hjärta att pausa så många gånger, men så länge hennes hjärta fortsätter slå så får mitt pausa. Och sen en annan bild på hennes tvillingsyster som dog för ett år sen, som ett fint minne så jag alltid har med mig Wilja och Engla <3

Kram!