Ester Arg och Daisy Galej

Jag tänkte att vi snart skulle rensa ur barnens rum inför julen och ge bort/slänga allt som dom inte leker med längre. Men också rensa ur bland alla deras böcker och filmer, för dom har verkligen massor med böcker och filmer just nu.
 
En ny bok till deras samling är Ester Arg och Daisy Galej som jag fick i en goodiebag för ett tag sen. Det är faktiskt en av deras favoriter just nu. Den är lite rolig eftersom ena karaktären är alltid glad och ser positivt på tillvaron och den andra är alltid arg och ser rätt så negativt på tillvaron. Sen så frågar dom varandra varför den andra alltid är glad/arg och så får man lite bättre förståelse för hur dom tänker.
 
Ett julklappstips kanske...?  :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
meh.blo.gg
2012-12-16 @ 18:13:52 Blogg: http://meh.blo.gg/

Vilken söt bok :-)

EN MÖLNBOBOS LIV - TRE BLIR FYRA
2012-12-16 @ 20:40:40 Blogg: http://www.annakarlsson.se/blogg/

Den där boken gillar Melvin också :-)

Popprinsessan

Tycker att det är jättesvårt att rensa bort.. Dottern kan plötsligt leka med något hon inte lekt med på jättelänge.. Det är svårt att veta vad som inte kommer att saknas. Frågar jag henne så vill hon inte ta bort något.
Tar gärna rensningstips om du har några :-)
Kram

Erica
2012-12-16 @ 21:49:35 Blogg: http://www.stuganpafjallet.wordpress.com

Bra boktips! Det är alltid svårt att plocka bort, men ibland bara måste man ju för det blir för mycket. Jag förstår inte hur det går till, vi köper aldrig leksaker utom kanske till jul och födelsedag, och då får de typ EN grej. Men det är alla barnkalas, snabbmatskedjor, släktingar m.m. För att inte tala om alla alster som kommer hem från förskolan. Det går ju inte att spara ALLT.

Heléne
2012-12-17 @ 00:26:52

Tack för boktipset!

Vi har ju en liten Esther här hemma och den kommer att bli skoj att läsa. =o)

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet