bambi

Helgtävling sponsrad av me&i
Idag blir det en riktig familjedag. Vi ska bege oss ut på stan lite och sen blir det bio på eftermiddagen. Jag tycker att dagarna går så fort! Det är redan den 8:e december och jag tyckte att vi nyss öppnade den första luckan i barnens julkalendrar. Läskigt fort.... snart är det jul!
 
Jag ska fortsätta och dela ut lite julklappar till er fina läsare också. Här kommer en liten helgtävling som avslutas redan imorgon, där ni kan vinna fin-fina kläder från me&i.
 
 
I potten ligger: Sports långärmad tröja storlek 134/140 (värde 230 kr) och Canvaspants storlek 122/128 (värde 370 kr). 
 
Allt ni behöver göra för att vara med och tävla om något av plaggen är att lämna en kommentar om vilket plagg ni vill vinna och till vem (gärna varför ni vill vinna också). Imorgon utser jag två vinnare!
 
P.S. Ni missar väl inte att vara med och tävla om presentkort hos aptit.se och tävla om en Electrolux UltraPower också?
#1 - LILITH - boktokig mamma med Borderline

Jag skulle vilja vinna Sports långärmad tröja storlek 134/140. Det är den storleken Maja har nu och eftersom tröjan är neutral så kan även Leo ha den senare.

#2 - jessamy

Hej.
Jag vill vara med. Jag skulle vilja vinna dom till min svägerskas och svågers son noah :) Han skulle bli jätteglad med så tuffa byxor.

mvh [email protected]

#3 - jessamy

Hej.
Jag vill vara med. Jag skulle vilja vinna dom till min svägerskas och svågers son noah :) Han skulle bli jätteglad med så tuffa byxor.

mvh [email protected]

#4 - care69

Jag är gärna med!
Byxorna skulle jag vilja vinna till min lilla son.
Perfekt lekbyxa!

#5 - Marie

Jag vill gärna vinna byxorna till vår din Oscar. Han är världens bästa kille på 6,5 år och igår när hans pappa var med honom i skolan blev vi så stolta över hur han agerade som person mot andra. En förebild :-) Han gillar att klä sig fint fast han är kille och skulle bli överlycklig för byxorna!

#6 - Maria

Jag skulle vilja vinna canvasbyxorna åt min son som haft en tillväxtspurt senaste månaden, 122/128 är det han behöver nu! :) Jag har nyss blivit sjukskriven för en längre tid så ekonomin inför kommande månaderna tillåter inga andra köp än till mat och hyra... :(

#7 - Maria

Men gud vilka coola byxor, de skulle min 6-årige son gilla. Han har stl.122/128 på brallor nu. Och sen kan syrrans grabbar ärva dem ;)

#8 - ryrasstjärna

Hej! Jag vill vinna byxorna till min tuffa dotter som hatar kläder som sitter åt och som man ser "fin" ut i. Hon vill ha sköna byxor som hon kan leka i och de här ser perfekta ut för det!

#9 - Finurliga fröken

Jag vill självklart vinna! Byxorna vore så snygga på min prins! Inte en jätte kul julklapp (tycker han) men jag vet att han skulle tycka att dom jätte snygga och skryta om dom i skolan. Kram

#10 - Maria E

Åh de där snygga canvasbyxorna vill jag jättegärna vinna till min 8-åriga son som förbrukar byxor på löpande band. Han hade en par sådana för ett par år sedan och de har varit ett av få par hade faktiskt vuxit ur och inte slitit ut.

#11 - reggi

Skulle vilja vinna byxorna, dem var super snygga verkligen och bonusdotterns skulle älska dem :)

#12 - Emma

Hej!

Jag vill gärna vinna den långärmade tröjan till min dotters kusin. Han önskar sig coola kläder i julklapp och denna tycker jag var riktigt fin!

Kram

#13 - Kristin

Hej!
Jag vill gärna vara med och tävla om den tuffa tröjan till min son som älskar att spela fotboll och innebandy, tyvärr sker det inomhus nu när det är snö ute. Skulle bli en perfekt julklapp.

#14 - Marie

Skulle gärna vilja vinna byxorna åt min snart 7-årige son. Han gillar att klä sig snyggt men sliter byxor så man kan bli galen, hål på knäna hela tiden. Dessa ser ut att ha förstärkta knän så det vore perfekt!

#15 - Josefine

Jag vill vinna tröjan till min systerson, som jag skulle vilja överraska med en fin present!

#16 - En pojkmammas vardag - Blivande trebarnsmamma

Åh, byxorna vill jag vinna!!

Varför ska jag vinna då? Jo därför att jag har en 5-åring här hemma som plötsligt dragit iväg och behöver en storlek större på byxorna. Och av erfarenhet så ÄLSKAR jag me&i canvas byxor. Tål ett barns livliga lek :)

#17 - Longevity - en blogg om hälsa

Åh jag skulle gärna vilja vinna tröjan till min pojk! Han är bara sex år men drar 134 och det är svårt att hitta barnsliga motiv i den storleken :-)

#18 - Sandra Åkerström

Skulle vilja vinna byxorna till min son! Så tuffa!:) Med vänlig hälsning, Sandra Åkerström ([email protected])

#19 - lisette

jag älskar cargobyxor, så det får bli dem jag önskar vinna till min femåring. =)

#20 - Camilla

Ååå vad det vore skoj om jag vann dessa till min son, han skulle verkligen behöva ett par canvasbyxor, han går annars mest runt i mjukisbyxor här hemma och det skulle vara skoj och se honom i något annat som är lika bekväma..
Hoppa hoppas på tur..

Kram Camilla

P.s Jag såg dig på bion i dag, lite skoj, hoppas barnen gillade filmen, min son var en av dom som vann en "Hitta Nemo" goodiebag. Kul va.. D.s

#21 - Ulle

Jag skulle vilja vinna tröjan till min dotter. Perfekt storlek och urfint print!

#22 - Åsa

Tröjan till världens bästa Bus, hon fyller ju år om en vecka och det skulle bli perfekt till en fyraåring, lång som en giraff, som älskar rosa, sport, spiderman, Bilar och prinsessor.

#23 - Linda

Wow, vilka snygga brallor! Dessa skulle jag vilja vinna till tjejernas kusin som har den storleken nu! Varför? Jo, för att fira hans föräldrar som kämpat med både studentliv och deras lillkille som fick diabetes när han var 2 år! De är guld värda och även grabbarna. Och eftersom meandi har så otrolig kvalité kan mina tjejer ärva dem...

#24 - EN MÖLNBOBOS LIV - TRE BLIR FYRA

Jag är gärna med och tävlar! När jag hade me&I träff så kollade vi på canvasbyxorna men jag fick för mig att denna storlek var slut. Hoppas därför på vinst av dessa till Melvin. Han behöver ha lite slitstarka byxor till våren.

Har även tipsat här

http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2012/12/08/mei-912-2/

#25 - Hanna

Jag skulle vilja vinna tröjan till min son. Jag älskar att den är lika färgstark som min Vilmer. Han är långsmal och tröjor blir ofta för korta i ryggen innan han egentligen vuxit i dem över axlar och i ärmarna. Jag tror att me&i-kläder kanske är lite längre, vore kul att få chans att prova :)

Må gott!

#26 - Moa

Jag skulle vilja vinna canvasbyxorna till min älskade son. Han leker hemskt mycket på knä och byxor håller inte särskilt länge här hemma på grund av det. Slitstarka byxor skulle alltså vara helt perfekt!

#27 - Carola L

Jag skulle vilja vinna tröjan åt min dotter - hade gärna tagit byxorna, men de är nog för små :-(

#28 - Anna

Jag skulle vilja vinna byxorna till min dotter. Hon sliter ut byxor på
Löpande band, nöter hål i nästan varje byxa
på knäna på väldigt kort tid. De enda byxor hon har
som faktiskt har hållt för mycket lek är just Me & I byxor. Ett par nya slitstarka byxor skulle vara välkommet till min aktiva lilla tjej!

#29 - Katarina

Jag skulle vilja vinna byxorna till min son. Mörka byxor går att matcha med vilken tröja som helst och det blir snyggt! :)

#30 - mathilda

Jag vill gärna vinna byxorna till min Alfons, varför.? Jo han ser plötsligt ut som papphammar i de flesta byxor, han måste växt typ 5 cm härom natten ;)
Sen skadar det inte att det är märke och modell på byxorna som jaglänge velat köpa till honom men aldrig riktigt haft råd till.

#31 - Alexandra

Jag vill vinna jeansen till min kusin! Skulle ge henne dem i julklapp, hon älskar pojkigakläder

#32 - Tirasun

Jag skulle vilja vinna byxorna för de är perfekta till systersonen som inte vill ha åtsitande byxor

#33 - Sandra - mamma till Molly

Jag skulle vilja vinna tröjan till en kompis son som snart fyller år också! :)

#34 - Magdalena F

Hej !
Jag blir jätteglad o min son nog ännu gladare om VI vinner de fina byxor :) Min son har vuxit så mycket på sista tiden att det finns masoor för korta byxor i hans garderob :) Ett par nya, fina skulle passa sååå bra särskilt att han har NAMNSDAG om några dagar; han heter ALEXANDER :)
Kram Magdalena

#35 - Caroline Andersson - Mamma till Elias

Jag vill vinna byxorna till en väns grabb vi brukar sitta barnvakt åt, han sliter byxor som ingen annan och hans mor sliter håret av sig då plånboken inte räcker till, så jag tror det skulle bli en uppskattad julklapp! :)

#36 - Johanna-mamma till två<3

Åh,dom där byxorna skulle jag vilja vinna till min älskade son..Varför?Kort och gott för att han är i stort behov av byxor efter en växtspurt:)

#37 - Johnny

Jag skulle vilja vinna dom snygga byxorna till sonen! Han växer ju som ogräs ;)

#38 - Pernilla

Åh de där tuffa byxorna skulle min son vilja ha.
Han växer som bara den, byxor slits som bara den. Nya, tuffa och tåliga brasor skulle sitta så fint till jul.

#39 - KisseGirl väntar smått igen

Jag skulle vilja vinna byxorna till min systers yngsta pojke. Vi ärver alla kläder efter min systers två pojkar vilket är otroligt skönt då vi får en komplett garderob i lagom takt (det skiljer ett år mellan våra pojkar) och sedan är det ju väldigt miljövänligt. För att inte prata om alla pengar vi spar in som vi kan lägga på vårat hus som har stort renoveringbehov.

Jag är så himla tacksam mot min syster och det vore kul att få de dom något som tack och sedan kommer ju byxorna till mina barn sedan ;)

#40 - Viktoria

Jag har en Klara här hemma som älskar sport. Hon har precis vuxit i storlek 134/140 så en ny fin tröja med sportigt mönster skulle vara en perfekt julklapp och uppmuntran till fortsatt tränande!

#41 - Maria H

Jag vill gärna vinna setet till min son. Tycker de har så skön kvalitet på sina kläder och så gillar min sons pappa absolut inte fotboll så jag och sonen får ju retas lite med honom ;-)

#42 - Beatrice, mamma till skrutten Robin och gravid igen :)

Jag tävlar gärna om byxorna till Robin, inte hans storlek än. Men som tiden går så kommer han snart kunna ha dom ;) Byxor är något som han brukar ha lite dåligt av, så ett par extra som ligger och väntar på honom skulle inte vara helt fel :)

#43 - Carola Paro

Jag skulle vilja vinna byxorna. Detta då de är i precis rätt storlek för vår Sydney och hon sliter byxor som jag vet inte vad. Hon leker, busar och har sig, vilket jag självklart älskar att hon gör. Dock älskar inte hennes kläder det, så de går sönder alldeles för ofta vilket blir dyrt för plånboken... :-)

#44 - Katja

Jag skulle vilja vinna den underbart fina tröjan till min son :)
Skulle bli en toppen födelsedagspresent när han fyller år den 28:de december :)

#45 - Sanna

Jag är gärna med och tävlar om den snygga tröjan, det vore en super julklapp till min lillebror Kalle. Han älskar alla sorters olika sporter så tröjan speglar verkligen honom.

Kram Sanna

#46 - Andrea

Jag skulle vilja den långärmade tröjan till min son David som vuxit ur precis allt(verkligen allt!!) och har stl 134/140 nu.

Tack!

Mvh Andrea

#47 - Sandra

Vilken härlig tävling. Jag önskar mig verkligen de fina byxorna till min lilla 4-åring. Vi flyttar till hus på fredag, vilket är rätt jobbigt för vår kille, ett par byxor som ser ut som "jobbarbyxor" skulle absolut lysa upp hans tillvaro, då vi kommer fixa och renovera en del.

Kram!