bambi

Inte så trevligt och nya tröjor till barnen
 
Resan till svärföräldrarna gick inte så smidigt som jag hade hoppats. Leah kräktes i bilen. Det händer inte så ofta, kanske en gång om året, som nån av barnen kräks i bilen och det är ju INTE så roligt att ta hand om. Speciellt när det snöar och är kallt (men allra värst var nog när Leah kräktes när vi bilade i Italien och det var jättevarmt). Där hade vi inte heller någon tvättmaskin där man kunde slänga in allt, som här!
 
En överraskning till svärföräldrarna var att vi införskaffade dessa fina t-shirts till barnen på julmarknaden förut. På bilden så ser man också så mycket längre Zack har blivit. Förut var han inte så mycket längre än Leah men nu har haft nån slags växtspurt och växt massor.
#1 - En pojkmammas vardag - blivande trebarnsmamma

Sötnosarna! Antar att farmor och farfar älskade tröjorna :)

Svar: Det gjorde dom! :)
bambi

#2 - fröken K | vill bli amatörfotograf

Usch då. Blir hon åksjuk? Jag har sluppit torka kräks i bilen än så länge...
Det var finfina tröjor. :)

Svar: Ja, om hon inte somnar (vilket hon oftast gör) så kan hon bli åksjuk.
bambi

#3 - Longevity - en blogg om hälsa

Usch då, jobbigt med åksjuka. Min Vilda kräktes i bilen på vår Danmarksemester när hon var i Leahs ålder och Milla gjorde samma sak i somras :P
God Jul och gissar att svärisarna bnlev glada med tröjorna :-)

#4 - Caroline

Jag och min syster var väldigt åksjuka när vi var små (och även nu om vi inte själva kör eller sitter fram). Vi har alltid behövt äta postafen för att klara av att sitta i baksätet, då har vi även kunnat läsa och göra lite vad som helst i baksätet. Nackdelen är att man kan bli ganska trött av tabletterna, men det brukar inte göra så mycket när man åker långt, då sover man bort tiden istället. Så ett tips är att kolla upp de tabletterna, ett annat tips är också att aldrig låta barnen bli hungriga i bilen (då blir det värre för mig), jag har alltid morotsstavar, äppelklyftor och gurkstavar att äta regelbundet för att få bort hungern.

Svar: Tack för tipsen! Postafen åt jag lite när jag var gravid och var illamående...
bambi

#5 - Ulle

Åh, åksjuka är vidrigt. Jag har det fortfarande och ett av mina barn har det så det har blivit många omgångar i bilen genom åren. Jag har "meckarklädsel" bak i bilen som går att spola av... :/

Så fina de är barnen, härliga tröjor!!

Ha en riktigt fin jul! <3