bambi

Julklapp till maken... men födelsedagspresent då?
 
Jag har tillbringat kvällen med att slå in lite julklappar, till annat folk än barnen. Bland annat till maken som ska få en t-shirt från Armani, en pikétröja från Hackett och ett par boxers från Pierre Robert. (Han brukar inte läsa min blogg, så jag vågar lägga upp bilden på vad han ska få...)
 
Så, hans julklapp är klar. Men kruxet är att han fyller år på juldagen, så jag måste även komma på en födelsedagspresent?!? Det är nog så svårt att komma på julklappar till honom sen ska jag dessutom komma på nån födelsedagspresent?!? Inte lätt!! (Alla förslag tas tacksamt emot!)
 
 
Andra julklappar (vågar inte säga till vem, ifall hen läser bloggen) innehöll bland annat te, senap från Apoteket (i en fin keramikburk från Höganäs) och goda chokladtryfflar!
 
 
Sen så gjorde jag iordning en liten goodiebag till några vänner som kommer över imorgon och äter middag. Dom väntar sin första bebis så jag fyllde en påse med en massa nödvöndigheter och några inte-så-nödvändiga-men-trevliga saker  :)  
#1 - Victoria

Han kanske inte läser i vanliga fall, men så här inför jul och födelsedag kanske han tjuvläser ☺!

#2 - Carola

I födelsedagspresent tycker jag att du kan ge honom något ni kan njuta av tillsammans! Kanske en natt på hotell bara ni två, en dag på spa, fara på någon konsert/teater/föreställning eller något ni gillar att göra.

Det måste väl vara uppskattat, tid och umgänge med sin käresta? :)

Svar: Det var ett jättebra tips!
bambi

#3 - Christine

Vilken söt uggla! Var har du köpt den?