bambi

Julmarknad vid Sergels torg
 
Fryshuset anordnar varje år en liten julmarknad, som delvis är inomhus, vid Sergels torg. Vi besökte den idag innan vi gick på bio. Barnen tyckte det var spännande med allt roligt godis och det blev lite godisköp.
 
 
Vi köpte även några överraskningar till barnens farmor och farfar (där vi alltid firar jul). Det är härligt med julmarknad och jag hoppas att vi hinner besöka Skansens julmarknad nästa helg. Har ni hunnit gå på nån julmarknad än?
 
#1 - Longevity - en blogg om hälsa

Det är så mysigt denna tyiden med alla marknadsstånd och julmarknader över huvudtaget :-)

#2 - Helena - mamma till Eskil och snart en till

Japp, var på Skansen idag faktiskt. Kallt som attan men vilken stämning det var med alla facklor och folk i folkdräkter. Vi var tvungna att uppsöka restaurangen dock och våra vänner som inte ätit innan fick stå säkert en halvtimma i kö för lite köttbullar, så ett tips är att äta innan! Vi hade ätit innan och hade med oss mellis till Eskil. Hann träffa lite djur (lillskansen hade öppet) och kika i stånden. Mysig dag, men väldigt kallt!!

#3 - Thina

I år blir det inte att gå på så många vilket är tråkigt i och för sig men jag står som säljare för en i år. Hela familjen kan vara med och mysa ner sig i tradioner.
Tycker det är så ofantligt kul att kunna få den möjligheten också (har stått på några barnmarknader innan)

#4 - Anna-Ellies mamma

Mysigt!! Och Gud vad gott med brända mandlar! Måste göra de någon dag, snart!! :)

#5 - jenny - mammaliv i nashville

Mysigt!! Nej ingen julmarknad än för oss. Måste försöka komma iväg så vi får lite julkänsla här i värmen. Det verkar som ni har det ultimata julvädret just nu. Underbart! :)

Tänkte länka & tipsa om genusprat här i USA där dom tar upp alla svenska leksakskataloger eftersom dom har använt sig av "ombytta roller".

http://video.today.msnbc.msn.com/today/50128136/

Ha en fin lördagskväll! Kram!

#6 - Caroline

Julmarknad är super mysigt, speciellt när det är riktig vinter som nu. Jag var på en liten julmarknad bredvid Tyresö slott förra helgen. Mycket trevligt! Köpte med oss lite roliga korvar (vildsvin, älg och ren) och när producerad äppelchutneu med äpplen tyresö slottspark. =)

#7 - Katarina

Så mysigt med julmarknad! Något jag saknar massor! Kram

#8 - Madeleine - mamma och gravid i the OC

Vi ska på svensk julmarknad imorrn i Los Angeles. Mys! Massa god mat, godis, tomte och lussetåg.