bambi

Keep it simple - Pastasnurror
Jag försöker hela tiden hålla mig till enkla recept, där man inte behöver vara någon mästerkock eller ha en gasbrännare för att kunna göra hemma. Men självklart så ska det vara gott och det får gärna se lite mer avancerat ut än vad det egentligen är.... som dessa fina Pastasnurror!
 
 
1 paket färsk tagiatelle (250 g)
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
100 g färsk spenat
150 g rökt skinka
ca 1 dl riven ost
 
2 dl köttbuljong
3 dl pastasås (färdigköpt)
 
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Fräs hackad lök och vitlök i en stekpanna. Ha även ner spenaten. Ställ åt sidan.
3. Strimla skinkan.
4. Ha ut pastan på en skärbräda platta till dom så att alla ligger längs med varandra. Lägg på lökblandningen och skinkan ovanpå pastan. Ta en sjättedel av pastan (tillsammans med det som är ovanpå) och snurra ihop det med händerna (så att fyllningen hamnar inuti). Lägg i en ugnsfast form.
 
 
5. Koka upp buljong och pastasås i en kastrull och häll över såsen över pastan i ugnsformen. Strö över ost och gratinera allt i ugnen i ca 10 minuter. 
#1 - Longevity - en blogg om hälsa

Vad smidigt :-) Jag gillar snabbrecept!

#2 - Linda

Hej läser din blogg nästan varje dag men är dålig på att kommentera, har oxå 2 barn tätt (storebror o lillasyster) lite yngre än dina så det gör det extra roligt =)

Angående receptet som såg gott ut, äter ni inte mer än så alla 4? Jag får ofta dubbla dom flesta recepten som är tänkt till 4 för att det ska räcka =)

//Linda