bambi

När många fula ord kommer ur munnen
Oj, jag tror att mina barn aldrig har hört så många svordomar tidigare i deras liv. Jag tappade nämligen min systemkamera i golvet och min externa blixt som satt på den gick sönder! Två bitar blev det av den. Jag lyckades limma ihop den men nu vill den inte använda min vanliga inställning. Det går dock att använda en annan inställning, som jag inte är van vid men den verkar funka.... 
 
Men så jäkla tråkigt när sånt där händer. Kameran är något som jag använder varje dag en massa, så jag känner mig lite handikappad om den inte fungerar som den ska. Den externa blixten fick jag i julklapp av maken förra året, så den är ju inte ens ett år gammal... så då känns det lite extra tråkigt. Men maken säger "det är bara en blixt" och att jag får väl önska mig en ny av jultomten....
#1 - Longevity - en blogg om hälsa

Åh osis, ja jag klantade mig i våras. Tappade mitt kamerahus i backen så det gick sönder ganska precis när maken köpt ett makroobjetiv i 40-årspresent åt mig :S

#2 - Cissi - mamma till Emma och smurfen i magen

Alltid lika tråkigt när saker som man tycker om och använder mycket går sönder...

#3 - Millan

Visst, det är bara en blixt, bara en sak och ingen person som är skadad. Men visst får man bli arg och ledsen även över att saker går sönder!

#4 - Tess

Om den inte är 1 år än så gäller väl garantin? Förstår frustrationen när något går sönder... När det är något man använder så ofta. Mitt barn välte ut ett glas med dricka över min mobil och bok i förrgår. Fast jag var mer irriterad för bokens skull än mobilen :-)

Svar: Tror inte att garantin gäller om man själv har skadat den?
bambi

#5 - Tess

Svar: Kanske inte... Vet inte riktigt hur det är då. Jag har en försäkring med drullegaranti, men det är en extra grej jag tecknat på kameran så i en vanlig garanti är det kanske bara produktionsfel och liknande...?

Svar: Jag har ingen extra garanti/försäkring på just kameran, men jag tror att vi har nån drulleförsäkring på hemförsäkringen.
bambi

#6 - Tess

Svar: Men då kanske det går på hemförsäkringen? :-)

#7 - Anonym

Hemförsäkringen!

#8 - jenny - mammaliv i nashville

Näe fy vad trist! Hoppas det funkar att få ut någonting av försäkring osv som personer ovan skriver..

Och du! Jag testade att svänga ihop din pepparkaksdeg. SÅ himla BUSenkelt!! Wow. Jag trodde det var världens procedur med pepparkaksbak. Varför köper man ens när det är så enkelt..?
TACK för inspiration. Återkommer när dom är uppätna med smak-betyg ;)

#9 - Sara

Jag hade sönder mitt objektiv och det gick genom hemförsäkringens "drulle" försäkring :)