bambi

Skolavslutning och samtal från försäkringskassan
Jag har varit lite nere dom senaste dagarna vilket har gjort att jag inte har haft någon blogglust alls. Idag känns det lite bättre. Det var skolavslutning och alla elever var så glada. Jag hade med mig en chokladask och jag fick god jul-kramar från alla som värmde så mycket! Såna stunder är verkligen underbara  :)
 
Sen, nu på eftermiddagen så ringde försäkringskassan angående min sjukskrivning och det är ju alltid nervös. Det var inga problem med sjukskrivningsgraden och arbetsförmågan som hade angetts däremot så kan det bli lite krångel med inkomsten då jag både har en A-inkomst (som lärare) och en B-inkomst (som egen företagare med bloggen). Då var det tydligen en annan avdelning som skulle utreda detta med B-inkomsten, men jag hoppas att det inte ska vara några problem.
 
Idag ska jag försöka njuta av ledigheten, kanske baka lite chocolate chips cookies om jag orkar.... även om det skulle vara roligare att baka dessa kakar (men jag tror inte att vi har såna där kringlor som har använts till hornen här i Sverige?):
 
#1 - Fröken M

Jo ! Det finns avlånga - ganska små kartonger med sånna "kringlor" i mataffären. Kommer inte ihåg om det är i godis eller "kakhyllan" dock !
Kolla ica :)
kram

#2 - Natali BLOGGAR om livet ♥♥♥

Sånna kringlor finns här också. Kika bland kakorna, minns inte hur förpackningen ser ut men vet garanterat att det finns. Har också köpt sånna på Lidl en gång strax innan jul.

#3 - Tess

Kringlorna finns, dock måste du doppa dem i choklad själv :)

#4 - lina

Marabou har börjat göra chokladtäckta pretsels nu, så det finns i affären har jag sett :)

#5 - Millan - två små och mamma mu

Åh men hur skulle man göra de där kakorna? Man kan ju inte stoppa in kringlorna och näsan i ugnen väl?

Svar: Jo, men näsan är ju vanlig non-stop och det har jag använt i ugnen (i kakor) förut! Inga problem! Tror att kringlorna också ska funka...
bambi

#6 - Sandra

http://www.marabou.se/marabou/page?siteid=marabou-prd&locale=sesv1&PagecRef=837 det finns visst! vet ej hur stora de är dock. kramar :)

Svar: Åh, tack för tipset! Ska hålla utkik efter dom! Undrar också hur stora dom är egentligen....
bambi

#7 - Longevity - en blogg om hälsa

Åh vilka söta :-)

#8 - Lina

Massor av kramar, hoppas allt känns bättre nu gumman, nu har du jullov va??? Kraam