bambi

Vad handlar julen om för dig?
Barnen blev bra på bilden i allafall  :)
 
Tänk att det bara är en vecka kvar till julafton! Tiden går så FORT! Ännu fortare när jag inte mår bra, märker jag. Jag kan bara ligga och tänka i flera timmar eller titta på tv... inget blir gjort. Jag tänker att jag ska göra en massa saker men jag har noll energi.
 
Just nu ser jag bara fram emot lite julledighet och få umgås med familjen och släkten. Det är det som julen handlar om för mig. Jag fick frågan igår, vad julen handlar om för mig egentligen - om det var julklapparna, maten, familjen eller bara ledigheten... men jag ser mest fram emot att umgås med familjen. Vad handlar julen om för dig?
#1 - Lesthi

Mysigheten och maten tycker jag är det viktigaste :D

#2 - LILITH - boktokig mamma med Borderline

För mig är julen hela paketet: Maten, lugnet, familjen, julklappar, umgås.

#3 - Mia - mamma till Ebba

Mys och familjetid helt klart! Men också att få skämma bort dottern med julklappar. :)

#4 - Longevity - en blogg om hälsa

Haha här är det julklappar, mat och ledighet .-)

#5 - dianasdrömmar

Familjetid , god mat ledighet och mys :) kram Diana

#6 - Sandra

Jag har alltid älskat julen!! Det är den mysiga stämningen! Att vara lediga tillsammans, umgås, äta gott, ge dottern en bra o mysig tradition (och fina julklappar), spela spel, massa ljus och varma filtar. Mellandagarna lyxar man till det med täcke i soffan tillsammans framför film med massa bakat julgodis ;)

#7 - Annika

Jag tycker att uppladdningen inför nästan är bäst. Hela december - barnen öppnar sina kalendrar, pysslandet, pepparkakshus, hemlighetsmakeriet kring julklapparna. Sedan när julafton kommer går det så fort. Älskar dock känslan att komma ner på morgonen och granen lyser och man vet att det är julafton. Lite som när man var barn.

#8 - Josefine

Fina familjen :-) Tycker ni blev bra alla fyra. Vi var hos fotograf förra veckan och tog familjekort och kort på barnen. Perfekt julklapp ;-)
Vad gäller frågan så handlar det ju om att få se barnens glädje (skulle man aldrig ha trott för några år sen) och att vara tillsammans med familjen. Maten är en ganska central del också. Och Karl-Bertil Jonssons jul så klart! "Jag har närt en kommunist vid min barm" :-D

Kram och god jul på er!

#9 - Erica

Det bästa med julen är att hela familjen träffas, att få överraska med nåt roligt och oväntat paket,maten ocj bara slappa myset. Fast jag tänkte också träna en del, då julen är en tid då jag kan ha barnpassning. Längtar till ALLT!

#10 - TantMango

Mys! tända ljus, julgranar, snö, paket, släktingar, rött och grönt och vitt, massor av julmat, julgodis, julmust, julgröt, ris a la malta, saffran, glögg, tomtar, pynt, julblommor, mörkt ute med stjärnklar himmel, julmusik, varmt inne och kallt ute.

#11 - Lina

Mys o familjetid :) Sen älskar jag att ge bort julklappar :) Ha en mysig dag vännen,massa kramar