bambi

Vinnare
 
Igår åkte jag in till Åhlens City för att handla lite nödvändigheter till granen. Om vi nu ska ha en riktig gran för första gången så måste man ju ha julgransfot, julgransmatta, julgransbelysning, mm, mm, innan man kommer hem med granen. Det är mycket grejer som behövs! Sen kunde jag inte låta bli att köpa den supersöta tomten att ha ståendes bredvid granen! Lite dyr (500 kr) men jag tänkte att den får stå bredvid granen varje år och kommer att vara något som barnen minns från deras barndomars jul... :)  
 
Det har varit så svårt att utse vinnare i alla tävlingar! 
 
Först vinnarna i me&i-tävlingen:
 
Tröjan till världens bästa Bus, hon fyller ju år om en vecka och det skulle bli perfekt till en fyraåring, lång som en giraff, som älskar rosa, sport, spiderman, Bilar och prinsessor.
 
Marie 
Jag vill gärna vinna byxorna till vår din Oscar. Han är världens bästa kille på 6,5 år och igår när hans pappa var med honom i skolan blev vi så stolta över hur han agerade som person mot andra. En förebild :-) Han gillar att klä sig fint fast han är kille och skulle bli överlycklig för byxorna!
 
Sen så var det inte lätt att utse en vinnare av Electrolux UltraPowern. Jag läste igenom ALLA 180 av era städtips (om ni vill ha städtips så kika gärna igenom dom!), många tipsade om att städa med musik på eller att alla ska hjälpas åt. Andra bra tips var att använda sköljmedel för att saker inte ska dra till sig damm och sen tipsade flera om vinäger och bikarbonat. Men Millan tyckte jag hade ett bra tips, något som man kanske inte alltid tänker på (i allafall inte jag) och så blir jag arg när jag hör hur det rasslar till i dammsugarröret! Grattis Millan, maila mig din adress!
 
Mitt allra bästa städtips är att trä en strumpa över dammsugarröret och sedan dammsuga trånga utrymmen, ex under soffan osv. Strumpan gör att man inte dammsuger upp ex pengar, leksaker osv som ligger där under men dammet försvinner. Jättebra om man tappat något också som man inte når med bara armen.
#1 - Åsa

Supertack!

Bus kommer att bli jätteglad, hon är en av de få ungar i den åldern (fyller fyra på söndag) som gillar att få mjuka paket.

Kram
Åsa

#2 - Ejkej

Åh, vi ska också ha gran för första året och har kikat på exakt samma julgransfot, men landade på en annan. Den där tomten var vi supersugna på att köpa, men tyckte också att den var för dyr...men som du säger så ska man ju ha den i många år framöver, så det kanske är värt en investering. :)

#3 - Sofia

Åh vad smart med strumpan :)

#4 - Sofia

Den där tomten kostar 179kr på Ullared och jag har sett den någon annanstans (kanske Maxi?) för runt 249kr...Åhlens borde skämmas om dom tar 500kr?! :( Nåja, fin är den i alla fall! :)

#5 - Millan - två små och mamma mu

Nej men jag smäller av, tack! Så himla kuul! Kan inte tro att det är sant. :D Jag mailar dig på en gång :))

#6 - Millan - två små och mamma mu

Har mitt mail kommit fram? =)

Svar: Jadå! Hon på electrolux skulle skicka dammsugaren till dig :)
bambi