bambi

Om man vill leva i en Hello Kitty värld...


Vi hittade en stooooooor Hello Kitty butik här i New York med Hello Kitty på ALLT! Zack älskar ju Hello Kitty så vi handlade lite saker till honom. Men det är helt otroligt vilka saker det finns med Hello Kitty på, om man ville så skulle man nästan kunna ha Hello Kitty på allt man hade.Snygga och dyra väskor och kuddar med Hello Kitty på.
Vad sägs om stövlar och "uggs" med Hello Kitty på?
Eller varför inte komma till festen med ett par glittriga Hello Kitty skor?
Madame Tussauds - där vi har hängt med diktatorer och kramats med Brad Pitt

Idag var vi och besökte Madame Tussauds. Vi har aldrig besökt någon Madame Tussauds tidigare (finns tydligen lite överallt i världen) så det var roligt. Vaxdockorna så mycket verkliga ut och det kändes som om dom skulle kunna börja röra på sig när som helst!


Några snyggingar som fanns där - Brad Pitt och Robert Pattinson.


Maken ville hålla hand med Castro.Här ser ni en närbild på Hillary Clinton. Vilket arbete! Kolla in tänderna, huden och ögonen.


Den här (ovanför) var lite rolig. För alla - inklusiva vi - gick bakom den här tjejen som såg ut att stå och fotogradera N'Sync men det var ju bara en vaxdocka... haha...


Hej så länge! Om ett par timmar blir det musikal på Broadway! :)
Ständigt mätt
Innan vi åkte hit så pratade jag massor med min vän Linda om New York. Hon var här i höstas och hade en massa tips men berättade också att hon var ständigt mätt när hon var här i New York. Och jag förstår henne!Igår kväll så åt vi lite middag när vi kom fram, på en diner. Jag valde chicken quesadillas och fick minst sagt en stoooor portion med en massa strips och två burkar såser till. 11 dollar gick hela kalaset på och det hade nog räckt till tre personer i svensk mått mätt.
Sen så har jag inte pratat om annat än cupcakes inför resan så när jag såg att vår närbutik hade tårtor (för man vet aldrig om man behöver en tårta mitt i natten!) och cupcakes så var jag ju tvungen att köpa en för att mumsa på kvällen. En chokladcupcake blev det... den första av väldigt många  ;)