bambi

Det gäller att lära barnen från start...


Denna leksak som har blinkande lampor, en diskokula och en påle måste nog vara den sämsta leksaken någonsin. Vad tänkte dom som tillverkade denna? Vad tänker föräldrar som köper denna? Var det en pedofil som kom på denna?



Och om man inte tycker att det räcker med att lära barnet att strippa så kan man lära barnet att raka sig uner armarna, på snippan och på benen - genom att träna på en docka!! Men det funkar väl bara en gång? Sen måste man väl köpa en ny docka? Genialisk idé - not!



Eller varför inte lära den lilla flickan att vifta på brösten - från 0-6 mån. Schysst att dom skriver "something for the evening" för man vill ju inte ha tofsar på brösten på morgonen - då ska man vara anständig!!

P.S. Tröjan passar ju bra ihop med dom högklackade skorna för bebisar....
#1 - Linda

Men vad ör det där för skit rent ut sagt? Det borde vara olagligt att sälja sånt, det är ju sjukt..

#2 - Maddie

Usch, jag blir faktiskt äcklad och väldigt illa till mods över sådana saker!! Kan ju inte vara en normal människa med barn som kommit på sådana ideér!! Undrar också vilka föräldrar som köper sådant till sina barn, hur tänker de?? Sjukt är det minst sagt.

#3 - Josefine

Nä men gud vad makabert! Hoppas att vettiga föräldrar INTE köper dessa saker till sina barn!



Sv: min lilla tjej mår bättre nu, men nu är storasyster dålig sen igår natt. Fy för magsjuka! Hoppas jag och maken klarar oss, håll en tumme!



Kram!

#4 - Emma

Så motbjudande...

#5 - Annika

Men fy, som sagt, vilka föräldrar köper dessa?? Ser dock inte ut att vara svenska leksaker...

#6 - Evelina

Oh herregud!!!

#7 - Jenny Sjöberg

Helt absurt! Trodde först att det var något dumt skämt men inte då. Verkar ju inte finnas någon gräns för folks enfald.

#8 - Malin S

Helt sjukt...

#9 - ENDENISE

nämen HERREminskapare! Vad är detta? FINNS det sånt här? Det är ju sinnes!

#10 - Malin Elise

Dockan med stången hade nog ändå inte förvånat mig om jag hade sett den i en leksaksaffär i Sverige. Men de andra sakerna... Det måste väl ändå finnas någon gräns? Ja... Det finns mycket jag hade velat ta bort från marknaden om jag haft den makten. Dessvärre verkar ju så många vuxna människor blunda, annars hade ju grejerna inte sålts!

#11 - Carro

Det sjukaste är att dessa saker finns för att det finns en efterfrågan på dem... Samma med stringbikini för barn. Varför tillverkas det ens???

#12 - Jyoti- Miss Memo

Usch fy fan, rent ut sagt! Mår illa när jag ser det!

#13 - Tess

Fruktansvärt! De som kommer på sådana usla idéer kan inte fungera normalt.

#14 - Sophie

Det blir ju helt tokigt, en bebis med hår på snippan o under armarna. Det är ju inte ens verkligt. Åh fy vilka vidriga saker! Jag blir fan förbannad!

#15 - Dan Syndrom

Nä, men finns de leksakerna verkligen, dockan som man ska raka måste ju vara en plojgrej, det finns väl inga människor som kan tänka sig att köpa den till ett barn...

#16 - ♀ Mariel från Mixifamily ♥

sjukt alltså...