bambi

For the love of chocolate and vanilla


Ni har väl inte glömt att det är Alla Hjärtans Dag imorgon? Vi brukar inte fira det särskilt mycket, men jag har bakat fina cupcakes med Alla Hjärtans Dag tema (alla ursäkter för att baka något gott tar jag!).

Det blev choklad cupcakes med världens godaste vaniljfrosting toppat med ett rosa hjärta gjord i sockerpasta. En fullträff, älskar verkligen kombinationen choklad och vanilj! Jag tog en långpromenad idag efter jobbet (slutar 12) så jag ska njuta av en sån här cupcake utan dåligt samvete  :)

Receptet kommer imorgon!! Och det fina cupcake trädet fick jag i julklapp av finaste Linda! :)
#1 - Annica H

Själv anser jag att alla hjärtans dag är ett affärsjippo. Det har blivit allt mer att man ska köpa saker och ting, man ska ge bort saker. Varför inte fira alla hjärtans dagar istället? Såna som ligger på årets alla 365 dagar och inte på en specifik dag? Varför inte visa kärlek alla dagar istället för en? Man ska ju kämpa och jobba för det man tror på och det man älskar, man ska inte bara fira det, och då en dag per år.

#2 - ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥

Annica H Jag håller med dig och imorgon tänkte jag berätta lite mer om min uppväxt i USA och hur vi firade Alla Hjärtans Dag i skolan i USA!

#3 - Elena

Va fina dom var! :)

#4 - Fru Pethra

Jätte fina, själv är jag riktigt kass på att baka, kanske för att intresset aldrig riktigt har infunnit sig? Jag får istället stoltsera med mina kanelbullar. ;)



Skall bli intressant att läsa om Alla Hjärtans Dags-firandet over there.

#5 - Rosi

Åh vad fina! Ser fram emot receptet :)

#6 - Jullan

Hej

har precis börjat följa din härliga blogg och undrar nu var man kan köpa sockerpasta. Du kanske har skrivit det innan men hittade det inte.

Ha en härlig alla hjärtans dag.

#7 - ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥

Jullan Jag har köpt min på Panduro Hobby!

#8 - Jenny i Dalby (mamma till tre)

Oj så fina!!!