bambi

Hur ska man se på bloggandet?
Va glad jag blir att så många nya läsare har hittat hit till bloggen! Jag har fått några frågor angående namnet på bloggen och angående varför jag kallar mig Bambi. Ni hittar mycket "bakgrundsinfo" under rubriken INTRESSANT här ovanför.

Under dom senaste veckorna så har jag bloggat lite mer sporadiskt än annars. Jag har inte känt någon press på att "jag måste uppdatera bloggen" utan jag har uppdaterat den när jag har känt för det och jag tror (ni får säga vad ni tycker) att inläggen och bloggen blir roligare och mer intressant då.

Tidigare så har jag ofta känt ett tvång att uppdatera bloggen regelbundet. Men sen så ser jag bloggen lite grann som ett "jobb" och jag vill ju "sköta den" bra men då blir det nog inte BRA.

Bloggen firar snart 5 år och om jag ska tänka tillbaka till varför jag började blogga så var det för att jag ville göra något kreativt. Jag tycker om att skriva och fixa med bilder och allt det där. (Inom läraryrket så tycker jag också att det är jätteroligt att vara kreativ och jag gör ofta färgglada häften med en massa bilder och med olika fonter som jag delar ut till eleverna.) Sen så tänkte jag nog inte (då) på att någon skulle läsa och kommentera det jag skrev men det är ju också en stor del av bloggandet som är otroligt givande!

Men jag tror att det är väldigt nyttigt att då och då utvärdera sitt bloggande, som ändå tar upp en stor del av livet. Det tar tid, man fotar och tänker ut inlägg... ja, bloggen finns ofta med där i bakgrunden så därför kan det vara bra att ta ett steg tillbaka och fundera "mår jag bra utav detta eller fortsätter jag bara föratt?".
#1 - kelli - väntar liten i april <3

är själv ny läsare sen några dagar tillbaka och kan inte fatta att jag inte hittat hit innan! självklart är man en följare på bloglovin!

#2 - ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥

kelli Åh, tack! Va glad jag blev av din kommentar!!! :)

#3 - storasyrran

Jag är en trogen läsare och har prenumererat på din blogg sen innan Zack kom! Det känns helt otroligt! Men jag tycker om blandningen av allt! De inläggen jag inte är intresserad av (ex. odd molly) de hoppar jag bara över. Jag vet att det snart dyker upp andra!



Tack för en fin blogg!

#4 - ENDENISE

Förut kände jag stor press att blogga men nu när statistiken nått högre än någonsin så har jag faktiskt inte lika mycket press. Visst jag kan känn att jag gärna uppdaterar åtminstone en gång om dagen, för att jag vill få ner det och minnas lite av det vi gjort. Uppdaterar bloggen max 3 gånger om dagen och ja, finns det inte mer att skriva om så ska man ju inte pressa fram något. Då blir det inte lika bra. Att ha ett bak&matintresse som du har är ju väldans bra då man bloggar :D



Tycker din blogg är perfekt uppdaterad, bra inlägg och det är alltid kul att läsa :) Spännande med 5 år, tiden springer iväg! :D

#5 - Miosliv - mamma,pappa,barn,katt,hund - vardagen med en fotoblogg!

Vad roligt att du tog upp "tanken bakom" ang senaste veckorna, jag har faktiskt tänkt lite på det! Tycker givetvis att du är grym bloggare annars också men inläggen har varit just lite mer "intressantare" på nåt sätt sista tiden!

#6 - Petra

Hellre kvalitet än kvantitet. Jag tycker inte det gör något att du inte uppdaterar hela tiden. Känn ingen press!