bambi

Mina tankar kring otrohet
Annica H om Kärlek:
Titta här vad otrohetssajten kommit ut med. Man firar med både älskaren och partnern.

http://www.alltomstockholm.se/start/article2881385.aos#xtor=AD-500-%5Balltomstockholm%5D-%5B%5D-%5BTextlank%5D-%5Baftonbladet%5D-%5B%5D-%5B%5D

Jag tycker det är otroligt korkat att såna här sidor finns. Vad tycker du?


Svar: Jag tror att jag tidigare har bloggat om den där otrohetssajten. Jag tycker att den är onödig. Jag tycker att den uppmuntrar otrohet och jag tycker inte att det är något man ska göra. Tänk va mycket smärta otrohet kan orsaka människor och hela familjer. Varför vill man uppmuntra sådan smärta, undrar jag??

Jag avskyr otrohet, men jag måste erkänna att jag var otrogen mot min första pojkvän. Jag skyller på omognad, osäkerhet och ovetskap om hur det drabbar andra. För sen var den min tur att känna på smärtan, killen efter det var nämligen otrogen mot mig. Vilket gav mig en osäkerhet som det tog lång tid att bli av med och som min man fick utstå i början av vårt förhållande.

Jag tror helt klart att alla mår bäst av att man är ärlig mot varandra. Gör slut med personen i fråga om man inte trivs i förhållandet. Om man är otrogen så blir bara problemet så mycket större och orsakar så mycket mer smärta! Så jag hoppas att den där otrohetssajten läggs ner snart....
#1 - Annica H

Tack :) tack för att du satt mina känslor och åsikter i ord. :)

#2 - Olabandola

Min pappa var otrogen mot mamma o de skilde sig när jag var 11 år. Min tro på äktenskap o trohet i relationer blev på något sätt helt förstörd, trots att jag inte ens haft ngt förhållande (eftersom ag bara var ett barn). Ingen av de inblandade i otrohetshärvan har levt i lyckliga relationer sedan dess o sex barn blev dessutom lidande. Idiotiskt! Trots allt lever jag själv nu i ett lyckligt äktenskap sedan snart tio år med tre barn, MEN helt trygg och säker vet jag att man aldrig kan vara. Det är lite tråkigt att ha den där osäkerheten med sig år efter år på grund av något så meningslöst som bara skapade olycka för alla inblandade! Bra att du lyfter fram otroheten så att fler kanske tänker till före de gör något så hjärndött!! Var aldrig otrogna! Kul att ha hittat en ny blogg (via Lady Dahmer). Kram!

#3 - Therese - Eira min ögonsten

Sen finns det ju dom som är otrogna pga sexberoende. Och då handlar det inte bara om att dom inte trivs i sitt förhållande, utan dom kan älska sin partner utav hela sitt hjärta men beroendet gör det svårt för dom..

#4 - Malin

Jag har total nolltolerans mot otrohet. I samma stund han väljer att gå till någon annan väljer han bort mig. Jag ser det som att han inte tycker att jag, och det vi har tillsammans är värt tillräckligt och älskar han inte mig mycket nog för att låta bli att gå till någon annan får det vara. Jag är inte någon som man kastar runt med och stampar på, jag är värd mer än så.



Är man sexberoende får man ta tag i sitt problem och söka för det, som med vilket missbruk som helst. Sexberoende är för mig inget som gör det okej att vara otrogen.

#5 - Therese - Eira min ögonsten

Menar inte heller att det är okej att vara otrogen när man har ett sexberoende, menar bara att det finns mer än att man "inte trivs i sitt förhållande".

#6 - ENDENISE

Otrohet är det värsta jag vet, jag blir arg bara jag tänker på det. Att det finns sidor för sånt är ju bara rent åt skoga?

#7 - Jeanette

Håller med dig i ditt inlägg. Helt nyss kom det dessutom ut en bok av en 21-årig tjej, minns inte namnet, men titeln var något i stil med "killar så är ni otrogna utan att tjejen märker det". Stod om den i Metro. Det är ärligare att göra slut först och sen träffa en ny.