bambi

Se upp i backen!

Har ni varit ute och njutit av det vackra vädret? Det har vi!

Leah är inte så förtjust i att åka pulka. Vi har försökt nu några gånger men hon vill helt enkelt inte. Zack däremot älskar att åka pulka! Han lyckades åka ner för ett par trappor idag och volta (jag såg framför mig värsta olyckan) men han hoppade bara upp och sa glatt "Jag vill igen!".

Det bådar gott inför vår Sälen-resa under påsklovet i allafall. Då är det tänkt att Zack.... och jag.... ska gå i skidskola. Maken tycker nämligen att jag inte kan åka skidor (!!!!) men jag tycker att jag klarar mig. Vaddå, jag kommer ju ner och jag vet hur man plogar... vad behöver man mer kunna? Maken har lovat mig att jag ska få gå på spa och få någon behandling om jag går i skidskola... så jag har nu sagt att jag ska det (även fast jag inte behöver!).
#1 - Fröken Gredelin

Haha, det låter som jag. Kan ju minsann ta mig både upp (även om jag tycker att liftarna är lite läskiga) och ner ("tyngden på dalskidan älskling!!") utan att slå ihjäl mig. Räcker inte det?!:-P Din man verkar vara en bra person att förhandla med- spa och behandlingar är icke fy skam!:)

#2 - Rosi

Tur att barnen är tåliga!

Lite skidskola kan det väl vara värt för en spa-behandling?! :)