bambi

Starry Night


Igår så hade ingen av oss lust eller energi att laga mat så det blev pizza från Pizza Hut sen så blev det också lite efterrätt - Carte D'Ors nya smak Starry Night. Vanilj och macademianötter med chokladsås. Det var fullt med chokladstjärnor (både bruna och vita) vilket barnen tyckte var kul.



Bara TRE dagar kvar tills vi åker till New York... jag är sjukt nervös över att lämna barnen och flyga över atlanten. Idag så storhandlade vi för 2600 kr, så nu finns allt här hemma tills farfar, farmor och faster ska komma hit och ta hand om barnen i 5 dagar.
#1 - FIA FITTAST I STAN

Hej, hittade mitt svar! klistrar in det här:



Hej Bambi! Ha ha nej jag tror inte heller du skulle tvinga i mig fika om vi sågs ! Och jag tycker inte att det ser ut som du på bilden ovanför.

Vart ska ni bo? Jag bodde på Upper East Side (75th and 3rd) åren jag bodde där. Köp bagel-frukost och gå till Central Park och mys. Fast det kanske är lite kallt… Åk till Staten Island på kvällen och tillbaka för att spana in stans fina skyline. Jag älskade att shoppa på West Broadway. Där finns det en massa bra shopping och mysiga fik! Och gå gärna och ta en drink/käka på Lower East Side. Hoppas ni får det jättemysigt!!!



KRAM KRAM

#2 - Therese

Hejsan.

Vet att du använder dermalogicas produkter, var beställer du ifrån och hur mycket skiljer sig priset jämnfört med butik. Vad heter dagcremen du använder?



När jag var i New york köpte jag dermalogica för snuskigt låga priser, ångrar bara att jag inte köpte på mig mer. De har egna butiker där så köp på dig. Även Redken är ju huuuuur billigt som helst:)



Tack så länge.

#3 - Miosliv - mamma,pappa,barn,katt,hund - vardagen med en fotoblogg!

Underbar bild på Leah :) Vad har ni fått hennes namn ifrån?

#4 - Rebecca

Älskar carte d'or!