bambi

Torsdag


God morgon alla fina bloggisar! Har ni hunnit testa att baka dom underbara chokladcupcaksen med vaniljfrosting? Jag är glad att jag gav bort hälften till pedagogerna på barnens förskola! Annars hade dom nog varit slut vid det här laget. Men nu är jag sugen på att baka något nytt istället... haha  ;)

Idag har mina IB-elever en massa muntliga prov. Jag har suttit och förberett utdrag från böckerna som dom har läst och sen får var och en analysera varsitt utdrag muntligt i 10 minuter. Detta spelas in eftersom några av dom inspelningarna ska skickas in till IB för koll! Det känns superläskigt, för samtidigt så kontrolleras även jag som lärare. Så jag är orolig över om jag har valt "tillräckligt bra" utdrag (för det finns förstås kriterier för vilka slags utdrag man ska välja) och om jag ställer bra frågor i slutdiskussionen... osv osv... Man är inte så van vid att själv bli bedömd som lärare, men det är bra tycker jag!

Ha en underbar torsdag allihopa!
#1 - Annica H

Bra där. :) Nervositet brukar ändå tyda på att man fokuserar :-)

Lycka till, både till dig och dina elever.

Kram

#2 - Beatrice, mamma till skrutten Robin- Tävlingar igång!

Ja, jag gjorde dom i tisdags :)

La in en bild på bloggen igår, min sambo tyckte att frostingen för för söt(så han skrapade bort det), men jag tyckte att dom var jättegoda! Den sista försvann igår :D



KRAM

#3 - ♥ Sojkas framtid ♥

Men gud så gott! :)



Jo trimmern åkte fram och Isaks vackra hår rök. :/

#4 - Helena

Japp nu har jag också provat ditt recept, blev jättegott!