bambi

Vecka 7 - #52 Pointers long cardigan




Denna veckas Odd Molly är sponsrad av Country Dreams som skickade mig en nyhet från vårkollektionen, nämligen #52 Pointers long cardigan. Denna kofta finns i färgerna grey melange, apricot, silky purple, blue, vintage turquoise, chalk och dark powder. Den är i 50% bomull och 50% akryl.



Pointers long cardigan är en relativt enkel kofta med subtila men fina detaljer. Det flätade knytbandet har fina molly-dollars i slutet och det hålstickade mönstret ger den det där lilla extra.

Jag älskar längden på koftan vilket ger den väldigt hög mysfaktor! Men det som är lite ovanligt med just denna kofta är att den knyts under bysten istället för i midjan som måste vara det vanligaste.

Jag tyckte att ärmarna var lite korta och blev inte alls lika långa på mig som på produktbilderna (detta är inget jag brukar ha problem med). Men annars är den normal i storleken. Prislappen ligger på 1700 kronor.

#1 - tindra

Jättefiiiin ju :) Den passar dig så bra!!

Söt du e vännen.......



Det är mkt inbjudningar just nu ,kanske dyker upp på något får se ;) , ang nästa tisdag,menar du pokerkväll el? Stod popkerkväll? :) Kram på er! Ha en lovely day....

#2 - Sanna

Håller verkligen med. När jag sett den på dig blev jag sugen men inte av att se produktbilderna. ;)



Ha en fin dag!

#3 - Varga

Jag fattar inte hur du har råd att köpa alla OM kläder som småbarnsmamma!!??

#4 - ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥

Varga Men den här har jag inte köpt, vilket jag trodde framgick ganska tydligt i inlägget?