bambi

Chilénsk afton



Åh, jag är lite trött efter gårdagen men vi hade så otroligt trevligt! Och framför allt gott! Det var Spot and Tell som anordnade denna kväll åt oss, i samarbete med Gato Negro. Det var riktigt lyxigt att få mat catrat och få en "ursäkt" att bjua hem gamla goda vänner. (Om ni undrar varför Calle har kostym på sig så kan jag berätta att han sa så här när han kom "Ja, men jag vet ju att risken finns att man fastnar på kort och hamnar på en blogg..." Haha...)



Den chilénska buffén bestod av bland annat: chimichurri med fläskkarré och rostad majscreme med mergez (små korvar). Majscremen var helt klart favoriten bland rörorna och såserna!



Sen var supergod rostad sötpotatis! Man borde verkligen prova att göra klyftpotatis av sötpotatis själv nån gång själv, kul att variera ibland istället för den vanliga potatisen. Saladen med sojabönor och syrad rödlök var rätt så stark tyckte jag (det var nog dressingen) så den klarade jag knappt att äta upp  :)

Gato Negro Cabernet Sauvignon är också från Chile så det passade utmärkt ihop med maten! Vi sa att en sån här kväll skulle ju passa perfekt en sommarkväll då man kan grilla köttet och korvarna. Men det var otroligt roligt att ha ett "ovanligt" tema på kvällen och det var roligt med alla nya smaker!



Sen blev det en supergod efterrrätt (bild och recept på den kommer senare) och även lite ost och kex som vi satt och knaprade på i flera timmar.




Vår vän Måns var den som bodde i vår lägenhet under dom två månaderna som vi var i Thailand (för exakt ett år sen) och han har saknat sin gamle sambo Hera  :)

#1 - Fröken M

Åh va härligt ! Jag ska ha "min" kväll den 4 feb oh det är något jag verkligen ser fram emot :)

#2 - Camilla

Ser gott ut! Men är nyfiken på vad det blev för musik?! :)

#3 - ENDENISE - Tävlingar igång ♥

förstår att du hade trevligt, såg mega trevligt ut. Maten var ju himmelsk!

#4 - Förvirrade Morsan

Såg mysigt och riktigt gott ut!

#5 - mathilda

vill bara säga att dina kilon som försvunnit faktiskt syns! Du strålar på kortet!

Kul att det funkar med pulver :)