bambi

Dagens bestyr



Lämna på förskolan, åka till jobbet, planera, kopiera, planera, kopiera, ha lektion, åka hemåt, hämta på förskolan. Ja, ungefär så skulle jag kunna summera dagen... så därav inte så mycket bloggande.



På vägen på till och från jobbet så läser jag The Handmaid's Tale, som är såååå otroligt bra! Jag längtar efter att läsa vidare i den hela tiden, det var länge sen en bok fick mig att känna så.

Sen är jag glad över att jag inte har druckit cola på en vecka. Nu blir det bubbelvatten om jag måste ha nåt. Och tänk att jag inte har ätit någon socker på16 dagar snart!



Just nu står en gulaschsoppa och puttrar på spisen. Det ska bli mumsigt! Vad äter/åt ni ikväll?
#1 - Lotta

Oj, vad det var kul o läsa din blogg. Är mest inne på inredningsbloggar eftersom jag är inredningstokig och älskar vitt, bondromantiskt med industrikänsla. Är oxå Odd Molly älskare och har en liten samling som jag använder både till vardags och fest. Fick ju lite tips av dej nu. Äger en inredningsbutik med min dotter där vi inte säljer Odd Molly men dock tre andra fina märken som vi just har plockat hem och som harmoniserar till vårt sortiment. Du & Jag som är mitt favorit märke, Love Forever, och By Carima.

Som sag t jag kommer att titta in till dej flera gånger och jag ska kolla upp boken du läser för jag känner mig lite lässugen nu.

Måste oxå säga att den där otrevliga mannen som inte kunde säga Tack borde glömma kortet igen.

Ha en fin vecka

KramKram

Lotta

#2 - Tanja

Det där såg gott ut, nu blev jag riktigt sugen på gulasch:) Jag brukar ha grytbitar i min men kanske får jag ta och prova med köttfärs. Ikväll blir det lasagne här hemma, vi gör med squash och andra grönsaker och det brukar bli gott.

#3 - Rocktjejen

Jag har tacopaj kvar sen här om dagen, så det har jag ätit. :)



Jag provade & bakade Snickerskladdkakan igår, woaw, den va god! :) Jag skrev receptet i min blogg, jag länkade till dig. :)

#4 - Anna-Carin

Vi äter fiskgratäng, gjord på torsk, sparris, paprika, hollandaisås, tomat och lite ost.

#5 - Brassemamma

Så duktig du är på det här med socker! Imponerande! Jag satsar på att börja med något sådant efter graviditeten.



Maten ser otroligt god ut! Här hade vi pannkakor till middag. Haha Jag skyller på gravidcraving!



Kram

#6 - Fnulan

Du får pausa min sköna! Jag uppdaterade mitt inlägg ;)

#7 - Lena D

Men du, i all välmening. Det är ju socker i Slanka. Nr 3 i ingredienslistan faktiskt så hur kan du då inte ha ätit socker på 16 dagar?

#8 - ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥

Lena Ah... du menar fruktosen, visste faktiskt inte att det innehöll det. Ja, det är sant.. då har jag bara "druckit" det. ;) Men det är ändå vanan att äta godis, bakverk, mm som jag vill få bort.

#9 - Emma

oj vad gott det såg ut med gulasch soppa, har du receptet så dela gärna med dig!:)

#10 - Magdalena

Jag åt resterna från i förrgår :)

#11 - Lena

Hej.

Fastnade här på de härliga bilderna fast jag surfade efter annat.

Vi åt Halländsk långkål, köttbullar och prinskorv.

Kram söta du :)