EttårsdagenIgår så firade vi vår bröllopsdag hemma. Efter barnen hade somnat så korkade vi upp lite bubbel och tog fram lite goda ostar som jag köpte tidigare under dagen (jag tänkte komma med en ostguide senare i helgen!).

Vi myste med film och såg Blue Valentine. Men namnet till trots så var det ingen romantiskt film utan snarare en film med ett ganska opassade slut - paret skiljde sig. Haha, så det var kanske inte bästa filmvalet till bröllopsdagen! Men jag trodde faktiskt att det skulle vara en romantiskt film!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Russin
2012-01-13 @ 10:05:41 Blogg: http://russinsdagbok.se

Grattis på er dag..:)Mums så gott er ostbricka ser ut..

Hanna Fornhem
2012-01-14 @ 15:27:48 Blogg: http://hanna.fornhem.se

Jag tror minsann att vi har samma glas, eller samma serie i alla fall. Vi har de där vitvinsglaset, som jag sparade till mig genom att önska dem av typ alla studentpresent. Jag har aldrig sett dem hos någon annan! Nu används de inte lika ofta här hemma eftersom vi fick ärva underbara kristallglas av makens mormor.Må gott!

Zazz
2012-01-15 @ 10:26:15 Blogg: http://ensammorsamedadhd.blogg.se/

Grattis

karolin
2012-01-15 @ 10:34:50 Blogg: http://yoursofmine.blogg.se/

Oj, har det redan gått ett år sen ni gifte er?! Tyckte det kändes som två månader sen jag kollade in här och såg bröllopsplaneringen haha! STORT grattis till ettårig bröllopsdag iallafall :)

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet