bambi

Godaste kycklinggrytan ever!
Detta är en super måltid som går hem hos alla! Den är också mycket enkel (perfekt för småbarnsföräldrar) och kan lätt förberedas ett tag innan. Testa den - jag lovar att ni inte kommer att ångra er!!!



1 grillad kyckling
2 dl creme fraiche
2 dl vispgrädde
1 msk grönpeppar
2 msk soja
1 msk senap

1. Bena ur kycklingen och lägg köttet från kycklingen i en ugnsfast form.
2. Koka upp grädde, creme fraiche, peppar (som du krossar lite lätt i mortel först), soja och senap i kastrull. Häll sedan över såsen över kycklingen. Låt gärna stå ett par timmar (eller så kan man förbereda middagen kvällen innan till och med).
3. In med formen i 225 grader i 15 minuter och servera med ris och sallad!
#1 - Pethra

Vi gör något liknande fast ingen grädde i utan bara CF och istället för grillad kyckling så kör vi kycklingfilé och sedan blandar vi i Dijon, ofantligt gott! :)

#2 - Emma

Åh det där ser ju verkligen jättesmaskigt ut. Tack för tipset! :D Kram!

#3 - Sofi

Det lät jättegott. Måste provas!

Ha en bra dag! Sofi

#4 - Linda

Det där måste jag prova. Vi kör en variant på det där, fast den är betydligt onyttigare än den rätt som du presenterar... Vi kör med vanligt vitt snabbris, på med den rensade grillade kycklingen. Dubbel sats av bearnaisesås (pulversås) och sen riven ost. In i ugnen tills osten fått lite färg sedan klart att servera med en sallad... Väldigt gott och väldigt onyttigt ;)

#5 - Erica

Åh, det lät snabbt och riktigt gott! Det ska jag verkligen testa. När man är småbarnsförälder så finns det inte alltid tid att stå i köket hela kvällen.



Tack för mattips! Det uppskattas så in i norden :)

#6 - MIN CENTIMETERKAMP

God kväll!

Mitt namn är Linn och jag är 19 år gammal, bosatt i Örnsköldsvik, där jag delar bostad tillsammans med mamma och restrerande familjemedlemmar.

För tillfället är jag arbetssökande.



I min blogg delar jag öppenhjärtat min vardag. Jag kämpar för att få en sundare kropp, minska i både centimeter och kilon. Delmålet är nära!

Du finner allt ifrån goda simpla recept, humor på högsta nivå - till den svettiga viktkampen, samt uppskattade sångfågelvideos.



Gör en liten översikt och förmedla din åsikt. Har du tips eller liknande är du välkommen att dela med dig även utav dessa. ♥

Vill du kanske ställa en fråga till mig via frågestunden; http://abstinens.blogg.se/2012/january/forsta-ronden-utav-min-strongf-r-a-g-e-s-t-.html#comment



Följ min blogg direkt via Bloglovin'; http://www.bloglovin.com/blog/3293336/min-centimeterkamp

http://abstinens.blogg.se/