bambi

Kan du själv bedöma vilket trappsteg du befinner dig på?
Visst är det kul att se vilka böcker alla läser just nu? Ni kommer ju med en massa bra boktips!  :)

Sen så har det kommit en hel del intressanta kommentarer angående Maslows behovstrappa. Kan man själv bedöma vilket trappsteg man befinner sig på? Det blir lite grann som när vissa säger att dom är jätte empatiska/givmilda/etc men är kanske inte det egentligen. Men det är så dom uppfattar sig själva bara och det är faktiskt rätt så vanligt. Ofta så har man något beteende som man inte tänker på själv eller som man gärna överdriver. Det är väldigt svårt att se på sig själv objektivt.

Om du tycker att du är på ett visst sätt medan dina tio närmaste människor tycker att du är på ett annat sätt, vem har "rätt"? frågade Tanja. En väldigt intressant fråga tycker jag. Dessa tio personerna kanske träffar sig i vissa situationer och då du är på ett visst sätt medan du själv vet hur du brukar agera och vara i många fler situationer. Men om dessa tio personer är personer som du träffar vid olika tillfällen (hemma, jobb, fest, osv) och dom ändå säger samma sak så kanske det lutar mer åt att dom har "rätt".
#1 - Therese

Just nu är jag på det första trappsteget känns det som. Har precis fått barn så SÖMN hade varit tusen gånger bättre än att få uträtta sina intressen nu. Närhet med bebis och såklart.

#2 - ENDENISE - Vinn en valfri barntavla ♥

sv: Men det finns ju att ladda ner enkelt om du söker via google :) Då får du alla uppdateringar också :)

#3 - Lina

men så underbar blogg! :)



Ska definitivt slänga ihop din snickerskladdkaka blev så sugen!



Hoppas allt är bra med dig.

Kram