bambi

Måndag


På måndagsförmiddagarna så har jag 4 timmar Pedagogiskt Ledarskap med en klass på 30 elever. Det är första gången som jag håller i kursen så innan jag började med den så kändes det som om det här kommer att bli tufft. Men det är faktiskt riktigt riktigt roligt! Det är rätt så mycket pyskologi (främst gruppsykologi) så jag känner mig rätt så insatt i ämnet.

Men efter nästan varje lektion i denna kurs så känner jag mig så glad och fylld av energi, vilket är en underbar känsla! Jag känner att eleverna har lärt sig något och är intresserade av ämnet. Det är det här som är så underbart med att vara lärare. Jag önskar verkligen att jag kände så här efter varje lektion jag hade!

Det är mycket annat spännande på gång just nu! På fredag ska jag intervjuas, jag ska hålla en föreläsning om bloggekonomi i mars och snart åker vi till New York  *längtar ihjäl mig*. Men imorgon är det inte lika trevligt då jag ska på återbesök för min cancer.... men det måste göras och det ska bli skönt när det är gjort!


P.S. Mina auktioner på Tradera slutar inom ett par timmar bara... missa inte chansen att fynda en massa fina Odd Molly och barnkläder!
#1 - Maria Jontasdotter

Vad roligt att du undervisar i just den kursen, jag läser kursen pedagogiskt ledarskap nu på gymnasiet. =)

#2 - Maria Jontasdotter

Hoppas att återbesöket går bra förresten! =)

#3 - Kattis

Här är en till som läser pedagogiskt ledarskap just nu, fast på komvux gymnasienivå :)