bambi

Mine-serien från Kosta Boda



Idag var jag och hämtade ut ett trevligt paket från Campadre med lite fina saker från Kosta Boda och deras Mine-serie. Jag hade beställt ett tårtfat och en XL-skål. Skålen är verkligen hur fin som helst! Älskar den och blev sugen på att kanske köpa en till i en annan färg! Perfekt att ha en stor sallad i, frukt eller bullar kanske?  ;)

Men jag blev lite besviken på tårtfatet då det inte var så mycket färgstrimmor i den. Jag vet att det är väldigt olika hur produkterna i denna serie ser ut, men även min vän Linda har ett tårtfat i samma serie med nästan ingen färg alls. Det är ju lite tråkigt, är det någon mer som har denna serie som har det likadant?
#1 - Caroline

Har flera glas och skålar från serien och mamma har en del tallrikar och jag vet att de skiftar mycket. I några är det nästan inga strimmor. Men de väljer vi alltid bort (har bara handlat i butik). Tårtfaten vet jag ingenting om, men tror att även de skiljer sig precis som alla andra produkter. Gå och kolla i butik så ser du säkert om alla är likadana eller om det är skillnader mellan dem..

#2 - Pethra

Eftersom de görs för hand så varierar det ju också väldigt mycket mellan varje och just i denna serien tror jag att variationerna är som störst, har i alla fall fått det intrycket när jag tittat på serien irl.

#3 - Sofia

Hej! Jag har en hel del från Mine serien och jag tycker det varierar väldigt mycket med strimmorna. Jag har en fråga som du kanske kan ge ett bra svar på eller lyfta i din blogg och det är hur man kan/ska gå tillväga om man som jag fick besked om idag från dagispersonal att sonen bitit ett annat barn. Fröken sa att ingen sett något. När dom frågade min son varför han gjort detta sa han att han aldrig får bestämma. Sen hade fröken skällt på honom så han kissade ner sig. Kram Sofia

#4 - Emilia

Jag "fick" tre mine skålar på köpet när jag blev sambo och tycker att de är vedervärdigt fula, opraktiska och avskyvärda. Kortsagt: Jag hatar dom. Tur i oturen är att det är de svarta/lila min sambo har och dessa är ändå de minst fula i hela serien.



"Våra" skålar bor numera längst in i ett skåp och flera gånger har jag funderat på att sälja dom på tradera och säga att jag "råkat" tappa dom.