bambi

Torra Uggs!
Häromdagen så såg jag en kvinna på tunnelbanan som hade så grymt snygga skor och dom såg framför allt varma och torra ut! Så jag kikade lite extra på dom när hon gick förbi och såg att det var ett par Uggs! Efter en snabb sökning så fick jag reda på att dom heter Adirondack Boot II och finns att köpa här.

Jag använder nästan uteslutande Uggs på vintern men ärligt talat så är dom inte så bra när det är blöt och slask. Det har många gånger slutat med blöta fötter, men detta var ju ett par vattentäta Uggs! Jag ska helt klart beställa ett par! Dom kommer att vara toppen under vår fjällenresa också, men frågan är bara vilken färg man ska välja? Hon som jag såg på tunnelbanan hade dom i beige, men jag vet inte om jag ska välja kanske bruna eller svarta? Alla var ju så snygga!! Vilka skulle du ha valt?




P.S. Glöm inte att kika in på mina auktioner! Massor med Odd Molly, Po.P, Nova Star, mm!
#1 - Amanda

Jag hade valt någon av de två längst ner - dvs. mörkbruna eller svarta. De såg inte lika "vintersko"-aktiga ut och det gillade jag.

#2 - Miosliv - mamma,pappa,barn,katt,hund - vardagen med en fotoblogg!

De beige tyckte jag var snyggast!

#3 - sofia

brun, den högst upp till höger!! =)

#4 - ulrika

Har dom ljusbeiga och använder i princip aldrig några andra skor under vintern. de ser fortfarande ut som nya fast jag har haft dom 1 år och jag som alltid fryser om fötterna har aldrig fryst med de här skorna. rekommenderar dem starkt.

#5 - Lisa

Jag har de bruna längst upp till höger, fast i den höga modellen, och de är obeskrivligt varma och underbara och även riktigt snygga till t.ex. mina Mollyklänningar i ull :) Passar alltså bra så väl i kyla som i slaskväder, så de är värda sina pengar. Men tänk gärna över om du inte ska satsa på ett par höga ändå, ja när du ändå är på investeringsstadiet så att säga ;-) Kram från Lisa :)

#6 - Martina

De mörkbruna eller de beige var ju snyggast!

Fast de beige var nästan snyggast, men det är ju synd att de snabbare blir lite solkiga...

#7 - Anna

Beiga eller svarta!

Nu blev jag lite sugen på ett par själv.... :)



"Vanliga" Uggs är inte riktigt gjorda för snö/slask, de kan bli förstörda om jag förstått rätt. De här ser helt klart ut att vara bättre lämpade för vårt vinterväder!