bambi

Andy's Lekland i Sickla
 
Igår så besökte vi Andy's Lekland i Sickla för allra första gången. Vi mötte upp Linda och hennes fina barn där och barnen lekte av sig ordentligt
 
 
Zack fullkomligt älskade leklandet och var riktigt modig! 
 
 
Det var relativt lugnt på leklandet när vi var där så dom "stora" barnen (Zack och Annie) fick springa själva lite, men vi kollade till dom då och då så att vi alltid visste vart dom var. Men Leah kändes lite för liten för att släppa ur sikte (Magda också förstås). Men jag blev lite förvånad över alla föräldrar som låter sina små barn (även 2-åringar) springa runt där utan uppsikte, utan då sitter dom och fikar och stirrar på sina datorer istället (det är gratis wi-fi där). Som om dom hade barnvakt eller nåt??
 
 
Lunch: Pannkakor förstås!
 
Enda nackdelen med stället är ju kostnaderna. Det gick snabbt en femhundring på inträde och lunch för mig och barnen.
 
 
Lite roligt är att dom har en liten butik med en massa fina kläder. Just nu hade dom sommarrea och 40% rabatt på allt! Jag ville verkligen köpa lite fina kläder då dom hade märken som Nova Star, Geggamoja, Cheap Monday, Lipfish, mfl. Men barnen har redan överfulla garderober så jag fick hejda mig   :(  
#1 - Linda

Visst är det himla kul med lekland ;)
Kram

#2 - KisseGirl väntar smått igen

Jag var på Drakborgen (liknande fast i Sundsvall) igår och fascinerades över vad lite föräldrar verkar vilja leka med sina barn. Det är ju ett utmärkt tillfälle att leka tillsammans med barnen!

#3 - ann

Det ser ud til at være et herligt sted for ungerne :D Et herligt fristed for børn, hvor de bare kan buse med hinanden...uden forældres konstante indblanden ;)

En ting som er så godt ved din blogg, er at du er en inspirationskilde til min. Vi befinder os i hver vores ende af , hvad vi synes børn skal og ikke skal, hvad forældre skal og bør og ikke skal og bør.. Du er ung mamma, jeg er "gammel"...men har været ung mamma for en del år siden.

Ha en bra dag :D

#4 - Linda

Vi har något liknande här i Örebro där jag bor, fast här heter det lek- och buslandet. Lika dyrt här, men inga kläder, förutom rena reklamkläder då :).

#5 - Madeleine i CA

Roligt :) Jag har velat ta med barnen på div. lekland när vi varit i sverige, men det har aldrig blivit av för som du säger så är det ju så DYRT. På Heron City tex så tror jag det kostar 120-150kr i inträde (?). Och det känns bara lite för mycket.. Men nån gång så ska vi väl gå.

#6 - Andrea

haha jag är en sånn förälder, hinner knappt betala in oss så är ungen väck. sen ser jag han inte förren han vill nått, typ ha glass eller gå på toa eller att jag ska kolla på nått han gör (fast det händer typ aldrig) sen drar han igen och jag sitter med telefonen och kaffet. perfekt deal, han leker av sig och jag får ensamtid