bambi

Aspuddens Parklek 4h gård
 
Idag besökte vi Aspuddens Parklek (en 4h-gård) för första gången. Det fanns otroligt mycket att göra där och vi hade ingen aning om att det även fanns en jättestor plaskdamm där för då hade vi tagit med barnens badkläder. Leah älskar att leka i och med vatten så hon var bra sugen på att hoppa i plaskdammen men vi hade ju som sagt inga badkläder eller ombyten med oss.
 
 
Men det fanns gott om djur att klappa och kika på. Först klappade vi en jättesnäll gris.
 
 
Även getterna var väldigt snälla, även om dom ibland var lite närgångna  ;)
 
 
Kaniner klappades också. Det fanns även små bebiskaniner men dom fick man inte klappa, däremot så var dom till salu!
 
 
När vi satt och fikade så kom några höns, vilket barnen tyckte var väldigt spännande! Som ni ser på bilderna så har Leahs sår i ansiktet läkt väldigt fint och snabbt, kom på att imorgon är det ju en vecka sen hon gjorde illa sig (dagarna går så fort)!!
 
 
Det fanns en jättestor lekplats men också två avskilda lekplatser för lite mindre barn.
 
Vi tyckte alla att Aspuddens Parklek var väldigt bra! Fanns massor att göra för barn i alla åldrar och det är väldigt mysigt med alla dom snälla djuren! Rekommenderas varmt!
#1 - Sarianne

Det är faktiskt rätt sällan många av oss tänker på alla 4h gårdar som finns, barnen tycker (i många fal) att det är minst lika spännande där som på tex kolmården, jättebra tips!

#2 - Anonym

ett helt underbart ställe i Stockholm. Bodde ju typ 100m därifrån när Anton var liten. Så mycket minnen de bilderna gav mig just nu. Måste dit nästa gång vi är i Stockholm.
Tack för de bilderna.

Svar: Det verkade vara ett väldigt fint område! Vi pratade om att man kanske skulle bo där :)
bambi