bambi

Bamses Värld
 
Gud va Zack älskar Bamse! Han sjunger på Bamse-sånger hela tiden. Vi har böcker och filmer här hemma som är favoriter, så han var så lycklig över att det fanns Bamse fanns på Kolmården. Så första dagen så skulle han direkt till Bamse, även fast det var på andra sidan parken och det var jättelångt att gå - han skulle dit!
 
 
I Bamses värld kunde man leka i Bamses hus, Lille-Skutts hus, Farmors hus, mm.
 
 
Och så kom förstås Bamse och hälsade på barnen! Då kunde man gå fram och krama honom (och Vargen, första dagen vi var där). Zack var snabb med att gå fram och ge Bamse en stor kram, Leah vågade inte riktigt det (man ser lite hur hon klamrar sig fast i maken till vänster i bilden).
 
 
Andra dagen ville Zack hälsa på Bamse också och denna  gång vågade Leah gå fram lite till Bamse (dock inte krama honom).
 
 
Tekoppskarusellen var populär, men nästan lite för snurrig för mig. Tycker inte om snurr-karuseller, berg-och-dal-banor älskar jag däremot!
 
 
Det fanns även en butik med en massa Bamse-grejer. Där inhandlades en Bamse-nalle (som Zack har sovit med sen dess), en Bamse t-shirt och två Bamse glas.
#1 - En kvinnas vardag

Har aldrig hört talas om Bamses värld! Vart ligger det någonstans?

Svar: Det är en del av Kolmården :)
bambi

#2 - Emmelie- Mamma till Ebba och Hugo

Åh dit skulle jag vilja åka med Ebba, hon gillar också Bamse =)

#3 - Emma & Wilma

åå tack för tipset!! Hade ingen aning om att detta fanns! Dit måste jag åka med Wilma nästa år, hon älskar redan Bamse! :)

kramar