bambi

Dagens fråga: Vad har du alltid med dig i väskan?
Detta är ett önskeinlägg från min kompis Stina som sa att hon tycker att det är så intressant att veta vad andra alltid har med sig i väskan. Jag och en annan kompis pratade också om detta och vad som var "bas-kitet" som alltid måste ha med sig. 
 
Det här har jag i väskan just nu (oftast ligger systemkameran i väskan också, så ni kan tänka er att min väska väger en hel del):
 
 
Innehållet varierar en del, det ligger ofta en blöja, en napp och tamponger i väskan också. Munskölj brukar jag inte ha i väskan förutom när jag reser iväg någonstans. Russin och dricka har hamnat i väskan nu när vi gör så mycket utflykter, mycket praktiskt. Jag får så lätt skavsår så en ask med skavsårsplåster kan verkligen rädda mig.
 
Vad har ni alltid med er i väskan?
#1 - Hanna Karlsson

Jag har alltid med mobil, plånbok och nycklar. Ett gäng pennor och eftersom vi har en bebis ligger det alltid kläder, blöjor och mat till henne i vöskan. Kameran givetvis också.

#2 - En pojkmammas vardag - Livet på torpet

Telefon, kamera, blöjor, tvättlappar, lypsyl och snusdosa är det som alltid finns i min väska :)

#3 - Åsa

Haha, underbar idé!

Jag har sällan handväska. Blir liksom kaka på kaka då jag släpar runt på skötväskan ju. Men det som är mitt i skötväskan är läppbalsam och handkräm (klarar mig inte utan), solglasögon, och läppbalsam och handkräm (nämnde jag det innan?)

Och förresten, kika gärna in hos mig och skaffa otroligt fina smycken, har min bloggs allra första tävling igång just nu.

Väl mött /Tant Skarp

#4 - Linduz

Ja Stina har sina funderingar... det är därför jag gillar henne! :)
Jag har: lepsyl, telefon, kalender, pennor, tuggummi, pengar, bindor, olika tabletter (Alvedon & Ipren), vattenflaska, handsprit, bok (beror var jag ska). Ja det är en hel del, har i kameran med om jag ska fotografera.

#5 - Anna

Mobil, mobilladdare, pennfack med pennor av olika varianter samt suddigum, en bok, vattenflaska, mp3 samt hörlurar serrö

#6 - sannah

bär aldrig väska. jag försöker men klarar inte av det... Annars är det skötväska jag tar med om jag ska ta med min ungar ut i vitselse

#7 - Carro

Underbar plånbok!

Svar: Tack :)
bambi

#8 - stina

Tackar!! :) Du har ju massa bra tips!!
Plåster till exempel... det ska jag nog lägga i min väska :)

#9 - Sanna

Jag har alltid med mig plånbok, busskort, mobiltelefon, nycklar, en pocket bok, pennor, ett block och så brukar kameran få plats den också. Nu på sommaren ligger alltid solkrämen i väskan tillsammans med ett lypsyl också.

Kram Sanna

#10 - Luxxie - Kreativitet Deluxe

Telefonen, busskort och plånbok finns alltid med. Sedan brukar jag också ha nycklar, pennor, papper och på senaste tiden har det alltid hängt med någonting att virka på en tråkig stund :)