bambi

En smärre bloggkris
Något som kanske inte har märkts här på bloggen är att jag dom senaste dagarna har haft min största bloggkris sen jag började blogga för lite över 5 år sen. Jag funderade allvarligt på om jag skulle lägga ner bloggen. Tänkte på hur mycket tid jag skulle ha över. Jag skulle ha tid att läsa böcker, motionera mer och se på TV och film mer. 
 
Just på sommaren så är det lågsäsong för bloggar och då blir man lite grann påmind om livet utanför bloggen. Det är lite lika mycket kommentarer och aktiviteter i bloggvärlden och man känner att man kanske inte "behöver" bloggen lika mycket som man trodde. Att det finns en värld där utanför bloggvärlden  ;)
 
Jag tror att bloggkrisen har gått över men jag kommer nog utnyttja lågsäsongen och kanske ta och läsa klart Blonde och försöka ta lite fler långpromenader  :)
 
Ha en fin fredag!
 
P.S. Jag kan komma med ett litet bloggtips - en stark blogg som jag fastnade för Ludmilla.se
#1 - Martina

Det är väl annars en bra tid att ha lite bloggkris....när det ändå är lugnt på bloggfronten menar jag.
Så känner jag iallafall...fast min nuvarande bloggtorka började lite tidigare och av andra anledningar men ändå haha

#2 - Helena

Alltså du uppdaterar ju din blogg sjukt mycket! Nog för att jag gillar det :) men du skulle ju lätt kunna dra ner 1-2 inlägg per dag och ändå ha en väl uppdaterad blogg!

Svar: Men jag tycker ju om att uppdatera mycket! :) Jag har oftast så mycket jag vill dela med mig :)
bambi

#3 - LILITH - Borderline & mamma

Du kan gå både promenader och läsa och ändå blogga, det gäller bara att hitta en bra balans. Jag tror inte att alla dina läsare slutar att läsa dig bara för att du drar ner på inläggen.

#4 - ann

Fortsæt endelig med at blogge...jeg har lige fundet dig og vil ha mer :D

God sommer

#5 - ann

Fortsæt endelig med at blogge...jeg har lige fundet dig og vil ha mer :D

God sommer

#6 - Tess

Ja, på sommaren passar man på och gör en massa annat. Speciellt när vädret är fint :-) Men sedan när det blir mörkare så är bloggen mer populär igen.

#7 - Linda

Nej! Sluta inte blogga. Gillar att den är så varierad. Jag kommer inte sluta kika in om du drar ner på inlägg men sluta inte! Kramar

Svar: Tack :)
bambi

#8 - fröken K | vill bli amatörfotograf

Jag förstår att det kan vara jobbigt ibland att ha en blogg som så många ser upp till, och att du "måste" uppdatera ofta. Vilken tur att vi tycker om när du bloggar mycket, det måste väl vara en liten morot. Men man måste inte blogga hela tiden. Många stora bloggar tar ju lite "semester". Du kanske skulle ta semester och bara blogga när du verkligen har tid under sommaren. Vi finns kvar. ;)

Svar: Tack :)
bambi

#9 - Sophie

Jag känner igen mig! Jag tror det är många som bloggkrisar lite då och då. Bloggen tar mycket tid. Men jag ser det lite som en hobby. Och vilken hobby jag än hade haft så hade det tagit tid. Klart du inte ska sluta blogga. Vi vill ha Bambi kvar i bloggvärlden <3 PUSS!!

Svar: Tack gullet! :) KRAM
bambi

#10 - Marina Stuberg

Jag tycker det är skönt med lite ledigt även från bloggen!! Alla behöver lite time out och det är bättre än att slänga in inlägg som inte är bra. De flesta är lediga på sommaren och då läser inte så många bloggar heller. Jag tar själv lite time out :)