bambi

No chips ahead
 
 
Jag har ju blivit Essie-frälst och när jag och Zack handlade bebis-presentÅhlens City i lördags så fick dessa följa med hem också. Det är nog första gången jag köper ett underlack, men det ska stärka naglarna med 45% inom 5 dagar och ska ge jämnare naglar.
 
Sen så fick det bli överlacket No chips ahead (bara namnet är ju underbart!) som ska göra att lacket håller sig upp till 10 dagar längre. 
 
Haha, får snart ta och starta en nagellacksblogg  ;) 
#1 - Martina

Åh tack för tipset! Mina naglar brukar vara jättefina på sommaren men denna sommar är de som sommaren varit mest...skit. :-)

#2 - Annika

Du måste berätta om de fungerar! Låter ju toppen. :-) Ha en fin dag! Kram

Svar: Det ska jag göra! :)
bambi

#3 - Annika

Du måste berätta om de fungerar! Låter ju toppen. :-) Ha en fin dag! Kram

#4 - Annika

Du måste berätta om de fungerar! Låter ju toppen. :-) Ha en fin dag! Kram

#5 - Carolin

Hej! Vill bara inflika här, att OPI faktiskt inte testar sina produkter på djur. De finns med på djurrättsorganisationen PETA:s lista över cruelty free make up. Essie, däremot, har sedan L'Oréal köpte upp dem, inte lämnat besked om huruvida de nu kommer börja testa på djur. De har heller inte svarat på PETA:s fråga gällande detta. Därför väljer jag OPI, även om det kanske skulle vara så att Essies nagellack håller längre. Med konsumentmakt kan vi få leverantörerna att fatta att det inte är okej att testa skönhetsprodukter på kaniner och apor!

Här är finner ni PETA:s lista: http://www.peta.org/living/beauty-and-personal-care/companies/search.aspx?Product=10.65&Range=0