bambi

God morgon tisdag!
 
God morgon alla fina bloggläsare! Jag tycker att det är så roligt att kunna svara på deras kommentarer direkt under era kommentarer. Ni får till och med ett mail om ni har lämnat er mailadress i mailadressfältet. Tycker ni att det är bra eller dåligt? Jag brukar tycka att det är bra (när jag kommenterar hos andra som har den funktionen) för då kommer jag ihåg att gå in och kika på svaret.
 
Igår hämtade jag ut ett stort palet från Campadre med lite nytt till köket. Gud, va bra margrethe-skålarna med lock från Rosti Mepal verkar vara. Dom är så djupa vilket gör att det inte skvätter ut så mycket. Jag som är gammal Tupperware-försäljare (haha, nu avslöjde jag något nytt här i bloggen!) har skåpet full med Tupperware-skålar men dessa var nog snäppet bättre då dom var i hårdplast, hade halkskydd under, har hällpip och är så pass djupa.
 
Idag har vi lite planer på att besöka en roliga tema-park som är helt gratis här i Stockholm, kan ni kanske gissa vilken? Om det inte blir superbra väder, då blir det nog att åka och bada (måste ju passa på om det blir bra väder). Om ni vill ha lite bra Stockholmstips så klicka på länken, jag har ju en hel kategori full med dom!  ;)
 
Ha en fin tisdag allihopa!
#1 - emma sofie

Hej! Jag läste lite grann om när ni var till Tom Tits så jag tänkte bara om du kunde berätta lite mer om vad det är för nåt. Jag har en två-åring och ett-åring så jag misstänker att dem är lite för små, eller?

#2 - emma sofie

Hej! Jag läste lite grann om när ni var till Tom Tits så jag tänkte bara om du kunde berätta lite mer om vad det är för nåt. Jag har en två-åring och ett-åring så jag misstänker att dem är lite för små, eller?

Svar: Hej! Ja, jag tror tyvärr att dom är lite för små då. Leah (som är 2 år) hittade en del saker som hon tyckte var roligt men det var mycket som hon inte kunde göra där. Det är mer anpassat för barn runt 4-5-6 år tror jag.
bambi

#3 - Natali bloggar om LIVET

Åååh så fina, jag har en massa olika storlekar och färger, men vissa har gått sönder i pipen....så tråkigt :(

#4 - Ch

Vilken härlig fär de var i :)

#5 - Hanna E

Jag har också såna, dock utan lock, och de används flitigt från att vispa grädde i till att blanda köttbullsmet. Den höga användes dock mest när barnen var små och började äta puréer.
Du kan väl berätta om slevarna är bra, vi har ungefär lika från Hammarplast, men jag är inte jättenöjd med dem. Jag kan inte säga vad som är fel förutom att de lätt blir varma om man använder dem till matlagning eller uppläggning och är kvar i en gryta exv. Å andra sidan kanske det är fel användningsområde?

Svar: Vi har använt slevarna dom senaste dagarna men jag tycker inte alls att dom har blivit varma när dom har varit kvar i grytan eller så...
bambi

#6 - LILITH - Borderline & mamma

Jag bloggar ju på egen domän med wordpress och kan svara på kommentaren direkt i kommentarsfältet och så får den personen mail om att den fått svar. Supersmidigt. Speciellt som man kanske inte alltid kommit ihåg vad man skrivit till någon när man får svaret i sin egen blogg.

#7 - Bondmoran

Du har ju så många fina tävlingar hos dig men nu tycker jag att det dags att DU är med och tävlar istället :-)

Nu kan du nämligen vinna allt detta:
ett besök här hos mig på gården
ett presentkort på 1500 kr på Klockaregårdens Trädgårdsbutik
ett presentkort på Alster på 500kr
ett presentkort på Öhrs Lantcafé på 300 kr
samt en övernattning för 2 pers på underbara Öjaby Herrgård

Kolla här:
http://bondmoran.nu/?p=5718

Kram på dig
Bondmoran
www.bondmoran.nu

#8 - Ulle

Det är toppen tycker jag. Jag stannar sällan på en blogg där man inte ger feedback på kommentarerna Inte alltid, på alla kommentarer såklart, vem skulle klara av det... :) Men då och då, för annars känns det liksom som att man pratar med sig själv.

Tack för tipset om din sida med Stockholmstips, den har jag missat!

Ha en finfin dag i parken. :)

#9 - ann

Rosti er godt :D
Tupperware er også godt :D

Det var bare dét!
Ha en dejlig dag ;)

Svar: Tack detsamma :)
bambi

#10 - Emma

Mulle Meck kanske? ;)

Svar: Ja, det var tanken men solen kom fram så vi ändrade planerna :)
bambi

#11 - Sara - Mamma till Max 3,5 år

Ja jag tycker också att den funktionen är jättebra =)

#12 - Millan

Skålarna är väldigt bra men som Natali skrivit ovan så är pipen utsatt. Var försiktig med dem alltså! Där är plasten tunn och spröd så stöter man emot något kan det gå en flisa.