bambi

Högst upp på önskelistan och en massa gott hemma hos vännerna
Som ni kanske har märkt så har jag inte haft så stor blogglust dom senaste dagarna. Får se om blogglusten snart kommer tillbaka. Idag har jag i allafall tänkt köpa en Kitchen Aid (som står högst upp på min önskelista) då jag såg att en Cervera-butik här i stan hade vita Kitchen Aids för "bara" 3995 kr. Inte så tokigt att kunna spara en tusenlapp på den! Men jag är lite orolig att dom kanske är slut, så vi får se... vågar inte riktigt hoppas för mycket.
 
Igår var vi hemma hos vännerna Linda, Annie och Magda. Om ni har missat det så driver Linda Sveriges bästa matblogg Matstugan. När man kommer hem till henne så bjuder hon alltid på så mycket gott! Igår blev det kladdkaka med marshmallows och valnötter. Verkligen supergod! Jag tog två bitar och åt sedan upp bitarna som Zack och Leah lämnade  ;)
 
 
Leah tyckte mest om marshmallowsen medan Zack åt upp alla jordgubbar. Dom är verkligen helt olika, mina barn! (Men rätt så lika till utseendet nu.)
 
 
Linda hade gjort jättefina köttfärspiroger.
 
 
Vi gick ut en stund och då hittade barnen en massa smultron, vilken lycka!  :)
 
 
Sen gick vi hem igen och hade en liten glassfest med en massa strössel och glassåser!
 
#1 - Anna-Carin

Hej!
Hur gick det? Fick du din kitchen aid? Om inte...sörj inte :) Den stod länge på min önskelista och blev väldigt lycklig en jul...men jag är inte lika nöjd längre... Snygg - Ja, men den orkar inte speciellt mkt. Den orkar t ex bara en bulldeg på 0,5 liter och en mjölmängd på ca 750-800 gr... skulle hellre satsa på en ankarsrum. Ett tips i all välmening. Kram och tack för underhållande läsning!

Svar: Jag köpte inte den... men jag har världens beslutsångest nu! (Kommer snart ett inlägg om det)
bambi

#2 - ♥ Sojka ♥

Så mycket gott! :)

Hi hi väldigt nöjda och söta barn! ;) Kram♥

Svar: Tack! Det var jättegott också :)
KRAM
bambi

#3 - Victoria

Kitchen Aid är super, värd varje krona! Dock lite liten som någon sa ovan i kommentarerna, vill man göra storbak måste man köra flera degar.

Svar: Ja, jag har beslutsångest över vilken köksmaskin jag ska köpa nu!
bambi

#4 - Malin S

Oj, så gott det såg ut!

Svar: Det var det också! :)
bambi