bambi

Ibland är det inte lätt att vara liten
När jag hämtade barnen i fredags så hörde jag hur Leah grät ute på gården. En av pedagogerna kom in med henne och hon hade fullt med blod i ansiktet. Det gjorde ont i mammahjärtat att se henne så där men som tur var så var det bara ytligt. Hon hade försökt hoppa från ett trappsteg, precis som hennes lite äldre kompis gjorde. Hon ville ofta göra som dom äldre kompisarna gör (och som storebror) men ibland får vi stoppa henne när hon tar sig an för svåra saker. Men oftast får hon testa och upptäcka sina egna begränsningar.
 
Så nu går hon runt med ett stort sår i ansiktet. Jag tycker att det ser lite otäckt ut men hon verkar inte bry sig alls som tur är....
 
#1 - Teskedsmamman

Det ser ju alltid så hemskt ut med stora sår i ansiktet. Som tur är så ser det nästan alltid värre ut än vad det känns...
Med 4 vilda ungar så fick jag igår höra "ni har lite 70-tals stuk över er barnuppfostran". Hen menade att vi var lite mer laid back, inte så hönsiga osv. Jag kallade det härdad ;)

#2 - caroline

Akta såret i solen bara så att det inte blir ett ärr..

#3 - Beatrice, mamma till skrutten Robin- Tävlingar igång!

Åhh stackars! Tur att det inte blev så "allvarligt" :)

#4 - Barbarella

Ja, mammahjärtat blöder när man ser de små skada sig. Skywalker hadde så mycket bulor och sår från 2,5 till 3,5 års ålder från dagis. Säger som Caroline ovanför (och tillför lite läkartyngd); bred solhatt och parasoll nu, för mycket sol på detta så blir det ärr!

#5 - KisseGirl (själv fsk lärare)

Se till att förskolan gör en tillbuds rapport och anmäl skadan till ditt försäkringsbolag även ytliga sår kan ge fula ärr om de blir infekterade. oftast går det ju bara bra men OM så är det bra att ha gjort anmälan.

Hoppas det läker fint.

#6 - Shopaholic ♥ Blivande mamma till Tre!

Aaw stackarn :/

#7 - Shopaholic ♥ Blivande mamma till Tre!

Aaw stackarn :/

#8 - fröken K | vill bli amatörfotograf

Men lilla vännen. Tur att det bara var ytligt. Det ser oftast illa ut, och som mor så vill man ju sina barns bästa. Att se dem täckta med blod när man hämtar dem från dagis är nog hjärtskärande.

#9 - tindra

Lilla gumman då....kram på sötisen..

#10 - Fröken M

Men stackars liten !! Det gör verkligen ont i mamma hjärtat när de små slår sig och man önskar att man kunde rädda dem från alla världens olyckor :(

#11 - Anna/MirAnna La More

Aaaaw! Stackars liten!

#12 - Jannie

aj aj aj Stackars liten!O så de ögonen oxå...
Men klart man vill göra som de stora barnen! : )

#13 - sophie

Ne men skruttan då! :(

#14 - Anonym

Ne men skruttan då! :(

#15 - Madeleine i CA

Naaw stackars liten. Hoppas det läker snabbt..