Jag brukar alltid ha i för lite mjöl. Då blir bullarna jättesaftiga, även efter ett tag i frysen. :-)
Lite bakpulver i degen, då bli bullarna härligt luftiga+ vitbaksirap i istället för vanligt socker.
Min mamma gör världens godaste kanelbullar, dom är som mitten hela vägen runt ^^ gooodast i världen. Vet inte vad hon har för recept, det enda jag vet är att det ska vara ett visst märke på vetemjölet (men det finns inte på vårt ica så hon fick ta något annat senast, the horror!) och att hon använder vit sirap istället för socker!
Det där med att blanda ihop smöret och kanel/sockret trodde jag man gjorde alltid, det var så vi lärde oss på hemkunskapen i skolan!
Kikar förbi och ville bara passa på att lämna ett litet avtryck. :)
Vilken fin blogg!
Älskade Pippi-tårtan måste jag säga! :)
Jag brukar använda special vetemjöl, bullarna blir mer luftiga då :-)
Nä, jag är sämst på kanelbullar. Men däremot har jag också använt rågmjöl i diverse bakverk, har funkat finfint att spä ut med när vanlig mjölet är slut! Brownies, cookies osv...! :)
Underbara bilder :D Mums för bullar! Har du något bra bullrecept?
Det är så skönt att han är bättre, hoppas på att bli utskrivna helt nu på fredag och inte bara få åka iväg på permission hit och dit :) håll tummarna!
Mitt knep är att INTE snåla med fyllningen. 'Och jag mosar alltid ihop sockret också med socker och kanel .. trodde att alla gjorde så? :)
Mitt knep är att inte smälta smöret som ska vara i degen, utan knåda i rumsvarmt smör direkt i degen. Då blir bullarna saftigare! :)