bambi

Måndag
 
God morgon alla bloggläsare! Här vaknade Zack 05.15, inget ovanligt nuförtiden. Tror att det beror på ljuset, men då har vi ändå svart persienner i barnens rum!
 
Men jag känner sig inte så pigg dom dagarna jag måste gå upp med barnen (vi tar varannan dag nu när maken har semester också). Jag skulle vilja ha mer energi och har planerat att börja ut och jogga. Men jag väntar på att jag ska sluta hosta! Något som jag började med i USA, men även fast jag delade säng och låg och hostade på natten så smittade jag ingen.   ;)
 
Så jag har hostat nu i ett par veckor, påminner lite om den förkylningen jag drogs med i våras i flera flera veckor. Varför har jag så svårt att bli kvitt sånt? Barnen och maken är friska, bara jag som får hostattacker då och då. 
 
Ha en fin måndag :)
#1 - Helen

Kanske har du infektionsutlöst astma, som jag? När jag blir förkyld och får infektion i kroppen så hostar jag långt efter alla andra förkylningssympton försvunnit. Eller rättare sagt, jag gjorde det förr. Nu tar jag Bricanyl och Pulmicort (inhalatorer för astmatiker) i samband med förkylningar (aldrig annars) och blir av med symptomen mycket fortare. Har du kollat det? Krya på dig! Och lycka till med att börja motioner! Själva försöker jag hinna med en lång promenad varje dag och försöker jogga lite av sträckan - jätteskönt!

Svar: Tack för tipset! Ska nog kolla upp det om det inte ger med sig snart!
bambi

#2 - Heidi

Hej! Vad otäckt med den där hostan! Och 05.15... Oj... Då vet jag vad jag har framför mig... ;) Vår bebis är beräknad om ca 3 veckor. Slut på sovmornar dårå... ;)

Jag har en tävling igång på bloggen, du får gärna kika in och se om det är något för dig!

MVH
Heidi

Svar: Det är så olika med barnen. Leah kan sova till kl. 7 men Zack är rätt så morgonpigg av sig :) Får hoppas att din bebis inte är av den morgonpigge sorten :)
bambi

#3 - Anna

hej
kom in på din blogg när jag googlade på bröllop på koh lanta , och har nu läst om ert underbara bröllop !
vi ska gifta oss på koh lanta i december och lanta divers ska hjälpa även oss.
jag har några frågor som jag hoppas du kan och vill svara på =)
vad hade ni för mat ? och vad fick ni betala för den ? var maten bra ?
"bara" knappt 5 månader kvar =)
/Anna

Svar: Vi åt bröllopsmiddagen på restaurangen som ligger precis där vid Relax Bay. Maten var väldigt dyr om man jämför med thai-priserna, var mer som svenska priser! Men det var bekvämt att få allt fixat så det var helt okej. Maten var inte outstanding, men helt okej.
Lycka till! :)
bambi

#4 - Jessica

Måste bara säga att dina barn är bland dom sötaste barn jag ha sett..

Svar: Tusen tack!! :)
bambi

#5 - ♥ Sojka ♥

Gud så jobbigt med sån hosta! :( Hoppas det blir bättre snart! :)

Här har vi sagt hur länge som att vi ska skaffa en svart rullgardin. När vi är på semester sover alltid Isak bra för det blir kol svart i rummet men inte hemma. Fast parsiennerna är nerdragna! Nä nu får vi fixa det snart! Tack för påminnelsen och hoppas allt är bra annars med dig!

Krams!♥

Svar: Tack :)
KRAM
bambi

#6 - Carolina

Ville bara säga att man blir glad av din blogg!

Svar: Tack :)
bambi

#7 - Kattis

En kompis till mig hade väldigt ihållande hosta så jag började söka efter huskurer och hittade då att bikarbonat ska vara riktigt effektivt. En halv till en tesked bikarbonat i ett glas vatten på morgonen och kvällen. Helst en timme före och efter matintag för att inte störa magen. Min kompis är av med sin hosta nu men jag vet inte om hon testade bikarbonatet för hon är mer för mediciner än för hemmakok ;) tänkte jag kunde tipsa iaf!

Svar: Tack för tipset! :)
bambi

#8 - Tessan

Jag säger som Helen här ovan. Låter som förkylningsastma.