bambi

Marimekkobarnkläder och bambiögon
 
Visste ni att Marimekko gör barnkläder? Dom är rätt så svåra att få tag på och är lite i dyraste laget men en dyrgrip har jag lyckats få tag på hos Uni. Man blir så glad bara man ser den och den är 100% ekologisk (kontrollerad från början till slut).
 
Zack har verkligen fått mörkbruna rådjursögon - eller så kallade bambiögon. Det är ju därifrån jag har fått mitt smeknamn. När jag var tonåring så var det en kille som sa att jag hade bambiögon så då tänkte jag att jag kunde ju kalla mig det på nätet och sen har det hängt med sen dess.... Har funderat på att byta många gånger eftersom det ibland känns lite barnsligt men det har ju hängt med mig i 17 år så det är ju inte så lätt att bara byta heller...
 
Men det är lite roligt att Zack har fått så bruna ögon till hans blonda hår medan Leah har blåa ögon... dom är verkligen så olika men ändå så lika  ;)
 
#1 - Om Hondjuret

Så underbara och glada färger! Dock är det som sagt -lite- tråkigt med priset ;)

#2 - OddPixie

Bruna ögon och blondt hår ihop är verkligen superfint och speciellt. Samma sak med brunt hår och blåa ögon - just för att det känns mer vanligt med ljusa ögon + ljust hår och mörka ögon + mörkt hår än ett av varje. :)

#3 - Katarina

Marimekkos kläder är så glada och fräscha :)

#4 - MMK

Marimekkos kläder har hög kvalitet. Jag tycker om!