bambi

Min sommarfärg
 
Mitt favoritmärke när det gäller nagellack var väldigt länge OPI. Inget annat nagellack höll lika bra som OPI - tyckte jag tills min syster prisade Essie och sa att det var bäst. 
 
I USA så kostade en flaska Essie runt 50 kr, så jag köpte två färger och jag måste nog säga att Essie ÄR bättre än OPI (man ska lita på sin storasyster!). Nu är jag helt frälst! Håller helt klart längst!!!
 
Färgen som kommer att bli välanvänd nu i sommar är Peach Daiquiri. Älskar den! Essie finns att köpa hos Eleven och Kicks.
 
Har ni något favoritnagellacksmärke?
#1 - Marie

Mycket snyggt! Kolla även in www.beautybay.com. Superbra priser och fraktfritt. Oftast mycket billigare än i Sverige.

Svar: Tack för tipset! :)
bambi

#2 - Leona

Riktigt snyggt.
Jag är verkligen kass på att måla naglarna, fast att det är grymt snyggt.

#3 - Malin

Har du Instagram ? :)

Svar: Ja, det har jag men jag använder aldrig det. Är mer aktiv på Twitter @bambiblogg
bambi

#4 - sofie

Vilken snygg färg på nagellacket! så somrig och fräsch! nepp har ingen favorit gällande märke, utan hoppar mest runt bland de olika!

#5 - Helen

Jag är också Essie frälst och köper det här i USA för att det är så mycket billigare än i Sverige. Använder mest deras olika ljusrosa nyanser men kan även rekommendera deras "Grow stronger", "All in one base", "No chips ahead" och "Good to go". Den sistnämnda är super att använda som ett allra översta lager - nagellacket torkar på en sekund! "No chips ahead" gör också verkligen skillnad - nagellacket sitter ytterligare några dagar!

Svar: Jag har funderat på "No chips ahead", verkar himla bra! :)
bambi

#6 - En kvinnas vardag

Tack för tipset! Det måste man ju nästan testa, jag är helsåld på OPI nämligen :P

Svar: Ja, testa! Jag lovar att du inte kommer bli besviken. Jag var också helsåld på OPI innan :)
bambi

#7 - myldretid

Jeg prøver å like Essie, men synes de har litt kjedelige farger. Jeg tror min favoritt er China Glaze, fåes på nett til rundt $3-4.

Svar: Vart köper du ifrån då?
bambi

#8 - Myldretid

Jeg pleier å kjøpe dem fra beautyjoint.com, eller transdesign.

#9 - Caroline

Hej! Det som är bra med OPI är att de inte testar sina produkter på djur. Sedan Essie blev uppköpta av L'Oréal är det ovisst huruvida de fortsätter att inte testa på djur. Personligen väljer jag därför OPI tills jag vet mer. Det tycker jag fler ska göra!

#10 - Caroline

Hej! Jag väljer ändå OPI eftersom de inte testar på djur. Det är tydligen ovisst huruvida Essie gör det nuförtiden. Någon som vet? Djur ska inte behöva lida för att vi ska vara fina, i synnerhet inte när det finns bra alternativ. Konsumentmakt!