bambi

Mulle Meck parken
 
Igår besökte vi Mulle Meck parken, som är helt gratis att besöka och väldigt enkel att ta sig till (man åker pendeltåg till Ulriksdal och sen tar buss 540 till skjutfältet)! Dom anordnar även sagoläsning och har ett litet bibliotek.
 
 
Det var förvånansvärt lite folk i parken igår, vilket var skönt! Lättare att hålla reda på barnen (men hela parken har staket runtom) och inte lika lång kö till t.ex. linbanan.
 
 
Favoriten brukar vara det stora skeppet som står i vatten. Man kan även trycka på en knapp så att det sprutar ut vatten från skeppet. Det är mycket spännande. Ett tips är att ta med ombyte när ni går hit med barnen, så kan barnen leka och plaska hur mycket dom vill! För dom blir lätt blöta om kläderna, som ni kanske ser på bilderna  :)
 
 
P.S. Ni kan även läsa om vårt besök i Mulle Meck parken förra året!
#1 - dianasdrömmar

Mysigt där ska nog ta lilla O dit det var länge sen vi var där stor kram Diana

#2 - Fröken M

Vilket TOPPEN ställe !
Vi ska spendera några dagar i dom trakterna på semestern, och det där var ett ställe jag faktiskt aldrig hade hört talas om !! Kram

#3 - Hanna E

Visst är det toppen, vi var där i söndags fm och det var väldigt lite folk fram till 11 ungefär.

Man kan också åka till Solna Centrum och ta buss 505 till Råstahem och sen gå från E18 (finns gångtunnel under för att komma på rätt sida).