bambi

Mycket snack och lite verkstad
Jag skulle verkligen beskriva mig som en målmedveten person, en person som tar tag i saker och ser till att saker blir gjorda. Jag har lite svårt för människor som pratar år ut och år in om drömmar men som inte gör något åt det eller folk som gnäller över att dom hatar sitt jobb men aldrig tar tag i det. Det är bara DU som kan göra något åt det!  Det kommer inte komma någon liten fé som ger dig ett nytt jobb eller som lägger flygbiljetter till Tibet i din hand, om det är något du vill ska hända i ditt liv så måste faktiskt du själv ta tag i det!
 
Vi drömde om att vara föräldralediga i Thailand i flera månader när vi fick barn. När Leah kom så såg vi chansen att vara föräldralediga med varsitt barn i ett par månader. Först hade vi som mål att vara där i tre månader men sen insåg vi att två månader var mer realistiskt när vi ville gifta oss där också. Vi satte upp ett mål och började spara och jag kommer att minnas dom där två månaderna i Thailand i hela mitt liv. Många drömmer också om detta och det är bara att sätta igång och spara! Det finns nästan alltid något att spara in på!
 
Jag hade länge funderat på att jag ville åka till USA och hälsa på min syster som jag inte hade träffat på 23 år. Men  varför skulle det vara så svårt, tänkte jag? Det är väl bara att åka, för annars blir det aldrig av! Så då åkte jag!
 
Haha, det kanske låter väldigt enkelt när jag skriver så här och oftast behöver det inte vara så svårt men om man verkligen verkligen vill något så är det bara att kämpa för det. Visualisera ditt mål hela tiden medan du/ni kämpar för det så är ni snart där!
#1 - Carro

Du har så himla rätt!! Jag är likadan, vill jag göra då gör jag. Det krävs tid och energi ibland, men det är så himla värt det. För det enda som krävs egentligen det är att man verkligen bestämmer sig!

#2 - Hanna Karlsson

Så sant!

#3 - Sara

Vad kostade er thailandsresa ungefär? Kan vara bra att veta ca hru mkt pengar man behöver spara ihop.

Svar: Inklusive bröllop så kostade det ca 100000 kr för två månader.
bambi

#4 - Marie

Håller helt med dig! Jag har lite svårt för människor som bara pratar en massa och sen händer det inget. Vi gillar verkligen att avsluta alla projekt vi påbörjar och nå våra mål. Det gäller både på jobbet och privat.

Jag har även svårt för människor som ständigt pratar om hur dåligt med pengar de har och sen lägger massor med pengar på saker som ej är nödvändiga. Så tröttsamt att lyssna på...