bambi

Nya stjärnor till barnens rum
 
Förra året gjorde vi om barnens rum. Väggarna fick nya ljusa tapeter med stjärnor på och rummet blev som ett helt nytt rum. Vi kunde ta bort golvlampan och det var ändå ljusare än innan. Ni kan se före och efter bilder här.
 
Så vi har lite stjärn-tema i barnens rum och dom har redan en röd förvaringslåda med dessa stjärnor på som vi tycker är väldigt praktisk. Så jag blev väldigt glad när jag hittade en till på Andy's Lekland till 40% rabatt. Lådorna kommer ifrån Kids Concept.
 
I bakgrunden syns barnens personliga dagiskuddar som har tagits hem för sommarlov och tvätt  :)
#1 - Helena-mamma till A & A

De är så himla fina de backarna. Har kollat på dem ett antal gånger till Alexanders rum. På interiora har de dem i ljusblått, rosa och svart. Sen har de många andra fina stjärnsaker till barnrum, tex brevlåda. Kolla in; http://www.interiora.se/Barninredning/Foervaring

Svar: Tack för tipset! :)
bambi

#2 - Caroline Andersson - Mamma till Elias

Dom lådorna är så fina, har tänkt köpa fyra stycken blåa till Elias rum sen :)

#3 - Sara - Mamma till Max & bebis i magen

Stjärnor och lila, kan inte bli snyggare =)

#4 - Emma L - mamma till Alma och Albin <3

Det behövs ju en del förvaring i ett barnrum :) Om den dessutom är snygg är ju inte helt fel!

Jag undrar vad tapeten heter som ni har i barnens rum? Jag siktar på att tapetsera om i mina barns rum under semestern, tänkte ha prickar i det ena barnets rum och stjärnor i det andra - men har bara hittat tapeter med enfärgade stjärnor hittills.

Tack på förhand/ Emma L

Svar: Hej! Tapeten kommer från Sandbergs och ingår i deras kollektion av barnrumstapeter.
bambi

#5 - Evelina - mamma till Lucas

de där är så fina! Jag har tittat på den vita och även den svarta med vita stjärnor :) kan inte bestämma mig... sen vet jag inte om de får plats heller :P haha